PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/sundhedsportalen-health-24-udvider-sit-team-som-led-i-en-ambiti%C3%B8s-v%C3%A6kststrategi-25949

Sundhedsportalen Health 24 udvider sit team som led i en ambitiøs vækststrategi

Pressemeddelelse september 10, 2019 Digital sundhed Sundhed Portal

Health 24’s mission er at gøre sundhedsservices mere brugervenlige. Det skal være nemt at finde de rette behandlere og booke tider.

Investor press release 2019 3a

Hos Health24.dk er vi stolte over at kunne byde velkommen til Klaus Jacobsen i vores team og ejerkreds. Udvidelsen sker som et naturligt led i vores ambitiøse vækststrategi og Klaus vil bidrage til Health24.dk indenfor økonomi og salg.

Edward Bjørn Kosheluk forsætter sit arbejde som direktør. Vores kontor forbliver i Symbion på Østerbro, med eget udviklingscenter i Lviv i Ukraine.

Med nye kræfter og en gennemtestet markedsmodel, kick-starter vi nu en målrettet opbygning af vores services i hele Danmark. Vi vil løbende udvide med både antal og typer af klinikker, der findes på Health24.dk.

Health 24’s mission er at gøre sundhedsservices mere brugervenlige. Det skal være nemt og hurtigt – og helt gratis – for brugerne at finde de bedste behandlere og booke tider.

Lignende sundhedsportaler har allerede stor succes i USA (https://www.zocdoc.com), Tyskland (https://doctena.de), Frankrig (https://www.doctolib.fr) og andre lande.

Vi er overbeviste om, at det er på tide, at Danmark også kommer med på denne succesbølge!

Spørgsmål eller henvendelser kan ske til Edward Bjørn Kosheluk.

Sunde hilsener
https://www.health24.dk

Kontakter


Emner


Digital sundhed Sundhed Portal