PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/sundhedskonferencen-2013-med-bircow-og-bitz-14519

Sundhedskonferencen 2013 - Med Bircow og Bitz

Pressemeddelelse november 12, 2012 Livsstil

På trods af et stigende fokus på danskernes skrantende sundhedsvaner, formår vi stadig ikke at lave de vedvarende ændringer, som skal forbedre vores liv.

Logo til pressemeddelelser

Derfor afholder Charlotte Bircow og Christian Bitz den 4. januar 2013 årets sundhedskonference, som udbydes i samarbejde med PROBANA Business School – en af landets førende i uddannelser til erhvervsledere.

Det handler altså om sundhed og livsglæde, og hvordan vi bliver nødt til tage vores mentale og fysiske helbred seriøst, for at få det bedste ud af livet. Men livsstilsændringer til en varig sund livsstil er ikke noget man gør på én dag, én uge eller ét år. Det er et livsprojekt, som kræver mod til at træffe de rigtige beslutninger, og ikke mindst viljestyrke til at leve efter dem. 

Konferencens fokus vil således være på det mentale såvel som det fysiske, da en sund livsstil altså ikke kun handler om at spise sundt og dyrke motion, da bl.a. viden og selvindsigt er nogle af de vigtigste værktøjer, du har brug for, hvis dine intentioner og en sund livsstil skal lykkedes. Charlotte og Christian vil med hver deres tilgang til sundhed og livsglæde, give råd, værktøjer og teknikker, som vi alle kan bruge til at foretage livsstilsændringer og gode nytårsforsæt, som varer længere end til den næste fastfood-kæde.

Læs meget mere om konferencen og se hele programmet på: http://www.probana.com/invitation_sundhedskonference_2013.htm

Emner


Livsstil