PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/suksessen-til-selvledelse-ansatte-f%C3%A5-verkt%C3%B8y-med-probanas-mini-mba-18865
ad

Suksessen til selvledelse ansatte - få verktøy med Probanas Mini MBA

Pressemeddelelse september 23, 2014 Mini MBA Kurs Videreutdanning Probana Leder Utdanning Sjef Ledelse Strategi Organisasjon

Selvledelse er en grunnleggende forutsetning for ansatte i norske selskaper.

400 05685934a

 

Selvledelse skaper dynamiske og raskere løsninger, noe som til slutt resulterer i en økt beredskap for endring i selskapet, og som gjør selskapet mer konkurransedyktig. Samtidig skaper det nye krav til ledere og mellomledere til å lede sine selvledende medarbeidere.

Tradisjonelle, kontrollerende administrasjonsverktøy er ikke optimale for å lede selvledende ansatte. I stedet er det avgjørende at styringsverktøy for selvledende ansatte er fleksible. PROBANAs Mini MBA gir både selvledende ansatte og deres ledere verktøy for å få mest mulig ut av selvledelse.

Probanas Business School tilbyr en solid utdanning i ledelsestrender og verktøy. Du kan blant annet bli kjent med begreper som work-life balance, coaching, motivasjon og ledelse som skaper verdi.

Undervisere som setter dagsordenen vil gi ledere og medarbeidere en teoretisk innføring i selvledelse, og en rekke praktiske verktøy som vil bidra til dette. Utdanningen er rettet mot ledere og kursdagene er med på å oversette teoretisk kunnskap til praktiske verktøy som er gunstige for enhver som befatter seg med team-arbeid, samarbeid og utvikling. Utdanningen er basert på blended learning, som er en kombinasjon av e-læring og frivillige kursdager, og gir travle ansatte den fleksibiliteten som passer godt med deres hektiske hverdager.

Les mer på http://www.probana.no/ eller kontakt oss på tel:+47 21 08 48 86

Emner


Mini MBA Kurs Videreutdanning Probana Leder Utdanning Sjef Ledelse Strategi Organisasjon
ad