PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/stor-sex-og-erotikarrangement-til-fordel-for-alle-der-har-tabt-p%C3%A5-branden-i-kb-hallen-12475

Stor sex- og erotikarrangement til fordel for alle der har tabt på branden i KB Hallen

Pressemeddelelse september 29, 2011 Kultur

Støttearrangement for alle der har tabt på branden i KB Hallen.

Der bliver afholdt stor sex og erotik arrangement til fordel for alle der har tabt på branden i KB Hallen! det er gratis at deltage for alle udstillere, eventpiger og strippere osv. Adressen er Markentenderiet, gl køgelandevej 22. 2500 valby, der vil være mad, alkohol, diskotek, scene, anlæg og et hav af frække mennesker til at fordøje tragedien i KB Hallen! Stort set alle shows afholdes som oprindelig planlagt! Ladies and gentlemen dette bliver ligeså vildt som det aflyste sex og erotik World! Fre 14-02 lør 14-02 søn 10-18 entre kun 100 kr..

Hvis man på nogen måder syntes man kan bidrage enten som kræmmer, artist eller andet så kan man kontakte RossManns Destiny tlf: 26706454 eller Stripper Victor Tlf: 29296096.

Kenneth Strandby som er hovedarrangør af Sex og erotik world kontakter alle der sku have deltaget i KB Hallen og truer dem med at, hvis de deltager i vores fine velgørenheds arrangement så vil de IKKE få lov at deltage på sex og erotik World mere. Det er vi meget kede af for vi har ville inviteret ham med og prøvet at få ham i dialog hele dagen, men uden held. Vi ville have hyldet ham da han nærmest har gudestatus i Sexindustrien og har arrangeret erotiske messer i 16 år

Hele arrangementet bliver stablet på benene på rekordtid af RossManns Destiny som er et nyt dansk Tøjmærke og Stripper Viktor som var medarrangør af netop af det arrangement som skulle have foregået i KB Hallen.

Emner


Kultur