PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/stjerne-god-nyhed-dcu-copenhagen-camp-absalon-er-blevet-en-firestjernet-campingplads-24682

Stjerne-god nyhed - DCU-Copenhagen Camp ”Absalon” er blevet en firestjernet campingplads

Pressemeddelelse juli 12, 2018 Camping København Campingnyheder Stjerner

Som den eneste af DCU’s 22 campingpladser er DCU-Copenhagen Camp gået fra tre til fire stjerner.

Absalon 2015 Foto Rasmus Schoenning 24.jpg beskåret

– Lejrchef Jan Malec fortjener stor ros for at have skabt en plads, der er gået fra at være en daglig transitplads til at være en rigtig hyggelig campingplads. Absalon har en god beliggenhed og har været inde i en fin udvikling over de seneste år, siger chefkonsulent Per Malle fra campingstjerner.dk, der rådgiver og klassificerer campingpladser.

Står snorlige

Den ekstra stjerne glæder pladsens lejrchef.

– Det kan vi bestemt være stolte af. Jeg synes faktisk, at pladsen efterhånden står snorlige, som vi gerne vil have den, og set i det lys synes jeg, det er rimeligt, at vi nu får fire stjerner, vurderer Jan Malec.

Sammen med den fjerde stjerne følger nogle ekstra krav til campingpladsen.

– For at beholde de fire stjerner skal vi i løbet af de kommende år blandt andet have etableret 12 enheder med afløb på campingpladsen, siger Jan Malec.

Som nat og dag

DCU’s landsformand, Bjarne Jensen, er både glad og stolt over, at DCU-Copenhagen Camp ”Absalon” er blevet en firestjernet campingplads.

– Jeg er meget tilfreds med, at konsulenten har vurderet pladsen til at være firestjernet. Det er noget, vi har gjort os fortjent til, siger Bjarne Jensen.

– Da jeg i sin tid købte den plads, var den meget nedslidt. I forhold til, hvordan den ser ud i dag, er det som nat og dag. Den har en fantastisk beliggenhed kun 10 km fra Rådhuspladsen, og så har servicebygninger, vaskehuse og øvrige faciliteter med tiden fået et kæmpe løft. Vi har udvidet med flere pladser til autocampere, og vi har etableret en række gode hytter med bad og toilet. Det kan vi godt være stolte af i DCU, fastslår landsformanden.

Kontakter


Emner


Camping København Campingnyheder Stjerner