PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/sten-er-stilen-i-k%C3%B8kkenet-med-emh%C3%A6tter-i-nyt-design-24443

Sten er stilen i køkkenet med emhætter i nyt design

Pressemeddelelse april 20, 2018 Emhætter Køkken

Stone serien fra Eico kombinerer naturens egne materialer med kraftigt sug og styring fra kogepladen

1339 1

Nu skifter designstilen i køkkenet til flere naturlige materialer og farver efter en årrække med overflader af højglans, plastic og glas. Den danske producent af emhætter, Eico A/S, understreger denne trend med den nye EicoE24 Stone serie.

De fire modeller er markedets første skråtstillede emhætter, hvor fronten er en dekorativ stenplade. Stone i grå sten. Sand Stone i beige sten. Black Stone i sort samt Copper Stone i en rødlig kobbernuance.

Naturligt match tilgulve og bordplader
De naturlige farver og overflader i det nye design matcher de sten- og beton-bordplader, fliser og klinke-gulve, som mange har i deres køkken/alrum.

Dermed kan der skabes et flot helhedsindtryk i boligens travleste rum, og stilskiftet understreges af, at flere køkkenproducenter er på vej med mere dæmpede, matte farver.

Max. bredde og kraftigt sug
Skråtstillede emhætter giver en oplevelse af mere plads, og med 90 cm i bredden passer Stone serien til de største kogesektioner. Der er touch kontrol i et sort glaspanel på frontpladen, og emhætten kan også styres direkte fra kogeplader med EicoLink systemet.

Suget i den indbyggede motor er på 677 m3 luft i timen med et lydniveau på blot 59 dB ved max effekt. Det er muligt at vende motoren, så luften føres bagud gennem væggen. Dermed undgås brug af den medfølgende ’skorsten’ på emhætten, og det gør designet endnu mere stilrent.

Store filtre fanger fedtet
Den nye Stone serie har fedtfilter i bunden, som er vinklet. Det giver den fordel, at på det første sted, hvor den fedtholdige mados rammer, suger emhætten faktisk og har et bedre sug over de forreste kogezoner. Samtidig er der store fedtfiltre inde bag stenpladen, som er hævet 2 cm frem fra selve ’kroppen’ på emhætten, så der er kantsug hele vejen rundt.

EicoE24 Stone emhætterne er set til 11.995 kr. og fås over hele landet.

Yderligere info og nærmeste forhandler på www.eico.dk

Kontakter


Emner


Emhætter Køkken