PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/stabil-service-ulfborg-tilknytter-partner-10645

Stabil Service Ulfborg tilknytter partner

Pressemeddelelse juli 13, 2010 Erhverv

En af områdets store autovirksomheder, Stabil Service Ulfborg ApS optager pr. 1. august John Sahl som partner.

DSC 0071

Efter 23 år som indehaver af Stabil Service i Ulfborg har Leif Jensen nu fundet tiden rigtig til at optage en partner i virksomheden. Stabil Service har gennemgået en lang periode præget af vækst, og forretningsområderne er efterhånden blevet så mange og store, at Leif Jensen har ønsket at optage en partner i virksomheden.

Den 1. august indtræder John Sahl som partner i firmaet, hvor han vil varetage en lang række opgaver i såvel produktion og administration som i salgsafdelingen.

John Sahl er 39 år og har mange års erfaring inden for branchen.

Han er udlært automekaniker og har flere års erfaring som svend og værkfører. Herudover har John Sahl været beskæftiget hos Atlas Copco, først som montør og senere som distriktschef i salgsafdelingen. John Sahl er gift og har tre børn.

”Både de praktiske og administrative opgaver har efterhånden taget et stort omfang, og jeg er meget glad for, at John nu bliver knyttet tæt til firmaet til at løse de mange opgaver  og skabe yderligere udvikling overalt i virksomheden. Jeg kender John som en engageret, kompetent og brancheorienteret person, og jeg ser frem til et frugtbart samarbejde, der giver grobund for yderligere vækst”, siger Leif Jensen.

For at markere det nye partnerskab vil der på et senere tidspunkt blive afholdt reception i virksomheden.

Kontakter


Emner


Erhverv