PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/sosiale-nettverk-og-de-riktige-relasjoner-18507
ad

Sosiale nettverk og de riktige relasjoner

Pressemeddelelse juli 31, 2014 Lederutvikling Sosiale relasjoner Nettverk Probana Business School Mini MBA Relasjoner

På dagens arbeidsmarked kan ditt sosiale nettverk være altavgjørende for om du får din drømmejobb, eller kommer i kontakt med de riktige personer.

Shutterstock 93221476

Mange ansettelser gjøres uformelt, både for å spare på organisasjonens ressurser, men også for å sikre det riktige kompetansenivå. Blir man anbefalt av en person i relasjon til arbeidsgiveren, har man allerede fått sin første erkjennelse og øker sjansene for å komme gjennom nåløyet.

Studiekamerater, venner, venner av venner og tidligere kolleger spiller en rolle når du søker jobb. En liten og kort samtale ved kaffemaskinen kan bidra til et stort rykk i søknadsprosessen, ved å vise kjennskap til en person som arbeidsgiveren allerede stoler på.

Ved å melde deg på Mini  MBA hos Probana Business School vil du få muligheten til å komme i kontakt med flere av lederne på det norske arbeidsmarked. Bedrifter som Statoil, Mærsk Oil, Nordea, Volvo, Skandia, Telenor, Coop, Norske Shell og mange flere deltar på kurset vårt, og bidrar til et lærerikt, utfordrende og spennende utdannelsesforløp.

Meld deg på vår Mini MBA eller les mer på http://www.probana.com/dip_oslo.asp

Emner


Lederutvikling Sosiale relasjoner Nettverk Probana Business School Mini MBA Relasjoner
ad