PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/smart-reisenthel-rejsetaske-nu-i-special-edition-ved-regovs-dk-13381

Smart Reisenthel rejsetaske nu i Special Edition ved Regovs.dk

Pressemeddelelse april 24, 2012 Mode

Special Edition er en ny kollektion fra Reisenthel! Reisenthel blander mønstre, motiver og farver. Special Edition findes blandt andet også i rejsetasker. Special Edition er indbydende til brug året rundt både om efteråret og vinteren, men har mange friske og flotte forårs- og sommerfarver.

Se beach Titel reisenthel print L 01

Vil du være smart på stranden?

Vil du gerne have noget unikt og specielt til stranden? Så er Beach Special Edition lige noget for dig, da den har nogle utrolig lækre sommerfarver og nogle flotte motiver. Farve temaet i Beach Speciial Edition er blå, orange og lilla, og den har blandt andet motivet af en fisk. Så når du skal have solcremen og noget vand med på standen, anbefales rejsetasken, Beach Special Edition Allrounder L, fordi den har sådan nogle friske og lækre farver.

Skal du i sommerhus?

Marigold Special Edition har nogle fantastiske farver bl.a. rød, brun og mørkeblå, som passer til alle årstider. De flotte jordnære farver gør, at Marigold Special Edition passer perfekt til, når man skal i sommerhus ved naturen. Hvis du skal have et tæppe med ud i skoven er rejsetasken, Marigold Special Edition Allrounder M, god til at bære det p.g.a den gode kvalitet, og den falder i hak med naturen, fordi den jo har nogle flotte jordnære farver.

Eller vil du på safari?

Skal du til udlandet, eller vil du bare gerne have et smart ferielook? Skal det se Afrikansk ud med et strejf af kvalitet? Safari Special Edition har nogle flotte motiver og mønster i Afrikansklook samt nogle af de Afrikanske farver: sand, orange og brun. Har du brug for en rejsetaske, Safari Special Edition Allrounder L, eller vil du bare gerne have en shopping taske, Safari Special Edition Mini Maxi Shoppper L ,så har (Safari) Special Edition det samt andre varianter.

Man kan da altid bruge en rejsetaske!

Hvis noget af det ovenstående ikke var lige dig, så kan det være at Marigold Olive Special Edition er. Marigold Olive Special Edition benytter sig bl.a. af farverne orange, oliven og brun med forskellige motiver. En Marigold Olive Special Edition Allrounder M, kan bruges til, ja, den kan bruges til, hvad end du har brug for den til. Du kan bruge den til at transporter tøj, sko, tæpper o.s.v det er kun fantasien, der sætter grænser. Marigold Olive Special Editon har et dejligt afslappetlook, så hvis du er det eller har brug for det, er Marigold Olive Special noget for dig! 

Reienthel, flot og praktisk kvalitet!

Reisenthel er over 40 års moderne design. Reisenthel udvikler flotte og praktiske produkter, som vil være til gavn i din hverdag. Reisenthel har et bredt sortiment af mange skønne og flotte produkter. Reisenthel har mange fantastiske produkter, som er af høj kvalitet.

Regovs.dk, tjek os ud!

www.Regovs.dk sælger mange Reisenthel produkter, samt Special Edition se dem alle her: Reisenthel

Kontakter


Emner


Mode