PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/smart-nyt-til-cyklister-25015

SMART nyt til cyklister

Pressemeddelelse november 5, 2018 Smart home Musikhjelm Smartcykel Livall Cykellygte Cykelhjelm med lys Cykelhjelm Smart Telefonhjelm

At man er mere sikker som cyklist med en cykelhjelm, er de fleste nok klar over! Men en ny revolutionerende cykelhjelm på markedet, giver cyklisterne en række bekvemme muligheder, samtidig med at den øger sikkerheden i trafikken. Cykelhjelmen fra Livall har nemlig en ny indbygget lys, mikrofon- og højttalere og forbindelse til smartphonen.

Livall BH51M
Hjelm med kontrol til cykelstyret

Ja, den nye cykelhjelm fra Livall er smart på mere end én måde: Lad det være sagt med det samme; den er flot designet, gennemført og stilren. Men den er ikke kun ’smart’ på den ene måde; den er også ’smart’ som i avanceret rent teknisk.

Musik- og telefoncykelhjelm

Rigtig mange cyklister vil gerne kunne tale i telefon og høre musik, mens de cykler, især i de store byer. Men det går ud over sikkerheden, når man ikke kan høre trafikken omkring sig. Livall forbinder man med sin smartphone, og derefter kan man tage opkald med hjelmen på, eller man kan høre musik, mens man cykler. Det kan være streamet musik fra fx Spotify, radio eller podcasts. I Livall cykelhjelmen sidder der små højttalere over ørerne, og det giver en ganske acceptabel musikoplevelse samtidig med, at man nemt kan høre trafikken omkring sig.

Hjelm med lys i

Hjelmen har også indbygget lys, som ovenikøbet tænder automatisk, når det er mørkt – næsten som vi kender det fra de fleste nye biler. Bag på hjelmen sidder LED-baglys - og man kan endda vise af med det indbyggede blinklys.

”Det er underligt, at de fleste cyklister vælger at montere lygterne nede ved navet”, siger Michael Buch Sandager, fra Sandager & Co, som importerer Livall cykelhjelmen. ”De tænker ikke over at bus- og lastbilchauffører sidder oppe i 2 meters højde, og de dermed sjældent kan se cykellygterne. Hvis man supplerer med lys i hjelmen, er man i disse situationer også mere sikker på at blive set.”

Automatisk nødopkald, cykelcomputer og walkie-talkie

Livall BH51M tilbyder endnu flere smarte funktioner, fx automatisk nødopkald i tilfælde af uheld til de pårørende, som du har indtastet i app’en, en avanceret cykelcomputer og sågar en walkie-talkie funktion til andre med Livall hjelm.

Cykelhjelmen har vundet et hav af internationale priser, dels for design men især for integration af teknologi ind i cykelhjelmen. Ja, fremtiden er også smart for cyklister.

Livall BH561M koster 1.199- kr. hos udvalgte cykelhandlere og hos SMARTcycle.dk.

Fakta om Livall

Vægt:                470 g
Størrelse:          Passer til hovedstr. på 57-61 cm med justerbar strop
Kan bruges til:   Cykling, eCykling, skateboarding, rulleskøjteløb etc.
Opladning:         Med USB -(DC5V/1A).
                        Opladning tager ca. 2 timer, hvilket giver kapacitet ca. 10 timers
                        lys eller 6 times musik og lys.
Godkendelse:    CE EN1078, RED, RoHS, BQB
Farve:               Koksgrå med PU læderskygge

For mere information og nærmeste forhandler

Michael Buch Sandager
Sandager & Co., tlf. 2342 0558

Kontakter


Emner


Smart home Musikhjelm Smartcykel Livall Cykellygte Cykelhjelm med lys Cykelhjelm Smart Telefonhjelm