PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/slut-med-skuffelse-p%C3%A5-f%C3%B8rste-date-24048

Slut med skuffelse på første date

Pressemeddelelse november 16, 2017 Første LIVE dating-app Ny dansk app Speeddating Ikke flere skuffelser på første date

Er du også træt af duckface og kødinspektion på Tinder? Så kan appen Halloooo være noget for dig.

App screen 1

Ansigt til ansigt på skærmen

Peter Balstrup og Morten Balstrup, to danske iværksættere, har lanceret en ny dating app: Halloooo. Denne dating-app gør personlig dating endnu mere personligt, ukompliceret og ærlig. 

Men hvordan virker det præcist?

Når du har downloadet Halloooo, skal du lave en 10 sekunders indledendevideo af dig selv. Herefter kan du søge efter din potentielle date. Finder du en som du har lyst til at dele en drink med (eller mere)? Kan du invitere personen til at chatte med dig i ét minut; ansigt til ansigt på skærmen. Er der kemi? Trykker du 'Loveable'. Gør den anden også det? Så kan I fortsætte med at tale så længe I vil. 

Ikke bare et hurtigt knald

Har du prøvet det før: du sender beskeder med en potentiel ny date i uger og er super nervøs for det første møde. Du ankommer til cafeen, som aftalt, men der er slet ikke nogen kemi. Du er blevet forelsket i skriverierne, men ikke personen.

Denne app kan hjælpe dig af med skuffelser, som f.eks. En date som har manipuleret med sit billede, sin alder eller sågar køn. Det alene er selvfølgelig ikke det vigtigste. Det vigtigste er, at du lide personen; din potentielle date har et godt smil, glimtet i øjet og at du selvfølgelig mærker det første sug i maven.

En anden fordel ved Halloooo: Du vil sandsynligvis støde på meget mere seriøse dates end på Tinder, som er fyldt med personer der kun leder efter et hurtigt knald (hvilket selvfølgelig også er fint, hvis det er det du leder efter).

Tid til at prøve noget nyt?

Emner


Første LIVE dating-app Ny dansk app Speeddating Ikke flere skuffelser på første date