PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/slut-med-lastbilterror-23750

Slut med lastbilterror!

Pressemeddelelse juni 8, 2017 Lastbil terror Terrorsikring Stopfunktion Køretøjs sikring

I lyset af den seneste tids problematik omkring bl.a. renovationskørertøjer, der bliver efterladt i kortere tid med motoren kørende, har Scanmarine DK lanceret en ny men allerede gennemprøvet løsning til særdeles gunstig pris.

”Flere vognmænd har reageret på den forholdsvis nye opfindelse og ønsket installering MOB+ nødstop i deres køretøjer” fortæller Peter Visby fra Scanmarine DK og tilføjer: ”Det vi (red: Scanmarine DK) tilbyder, er en MOB+ trådløs ”dødmandskontakt”, der allerede er klar og i brug i flere forskellige typer fartøjer til havs hvor den benyttes til afbryde motoren hvis bådføreren falder overbord. Dette kan ganske enkelt overføres til lastbiler så motoren afbrydes i det øjeblik et kørertøj stjæles. ”

Enkel installation
MOB+ er enkel at installere og kræver ikke dybere teknisk kunnen at tilslutte køretøjet. Den forbindes til stopknap eller ”stop” relæ i køretøjets tændingssystem så motoren afbrydes, såfremt føreren kommer længere væk end 15m-50m (efter ønske).

Enkel betjening og funktionalitet
Føreren har en ”FOB” på sig, der er parret med MOB+ basen, som monteres i køretøjet. Der kan parres 20 ”FOB” enheder til modtageren så alle med en parret FOB enhed kan benytte køretøjet hver især.
MOB+ har en ”pause funktion”, så føreren kan aktivere en 2 minutters pause såfremt han skal ind i f.eks. en baggård og afhente.

FOB-enheden har 300 timers batteritid med en normal cr2032 batteri-knapcelle, der også kan fås som genopladelig.

For yderligere info kontakt Scanmarine DK på [email protected]

Kontakter


Emner


Lastbil terror Terrorsikring Stopfunktion Køretøjs sikring