PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/slip-for-besv%C3%A6r-og-bekymringer-med-et-standby-fortelt-21381

Slip for besvær og bekymringer med et StandBy fortelt

Pressemeddelelse juni 18, 2015 Fortelt Camping

Mange campister mister desværre deres fortelte til de mange forskellige vejrlige udfordringer de bliver udsat for igennem året. Det får mange danske campister til at følge i svenskernes fodspor og anskaffe sig, måske markedets stærkeste fortelt, StandBy fra Svenske Telt.

Standby fortelt 03
Teltdugen er gennemfarvet så farven på forteltet holder år efter år

StandBy forteltet er, ud over at være uhyggeligt stærkt, måske også markedets mest fleksible, da det fås i flere forskellige størrelser og udformninger. Det fås helt ned til 2.55 m. i dybden og 2.90 m. i bredden og helt op til, det største, der er 3.20 m. i dybden og 7.40 m. i bredden. Til alle dybdemål skal der lægges 60 cm. De 60 cm. er slusen ind til campingvognen. Det giver det største fortelt en dybde på 3.80 m. på det dybeste sted.

De stærke StandBy helårstelte er utroligt holdbare

StandBy helårs fortelte er bygget til at stå ude hele året – også med et tykt lag sne på taget, og når vinden raser. Denne type fortelte har et stangsæt i kraftige 3 x 3 cm. aluminiums-profiler og en meget kraftig teltdug i 300 gr/m2 gennemfarvet akryl, samt en tag dug af meget kraftigt lastvognspresenning/Kappelvæv på 680 gr./m2. Dette gør dem meget stærkere end almindelige fortelte og disse fortelte kan tåle stort set alt, hvad det danske vejr fører med sig.

Teltdugen er gennemfarvet, så forteltet falmer hellere ikke igennem årene. Det ses tydeligt ude på campingpladserne. I Sverige er der f.eks. StandBy fortelte der har stået oppe siden 1992 og de ser stadigvæk ud som nye. I Danmark kan du se StandBy fortelte der har stået oppe siden 2001 og stadigvæk også ser lige så flotte ud.

Et StandBy telt er et komfortabelt fortelt både sommer og vinter. Der er f.eks. myggenet i begge gavle og fronterne kan lynes ned i verandaposition, således at man kan få masser af luft ind på en varm sommerdag. Det kommer som standard med inder himmel, hvilket mindsker kondens og isolerer for kulden i ydersæsonen og om sommeren isolere inder himlen for varmen.

StandBy teltet har desuden den fordel i forhold til et almindeligt fortelt, at man kan køre campingvognen væk fra forteltet, uden at tage teltet ned. Det er smart, for så kan man både bruge campingvognen til at rejse med, og man kan nyde livet på campingpladsen som fastligger med den komfort, som de stærke helårstelte giver.

Et StandBy fortelt er et ”All-inclusive” fortelt

Når du køber et StandBy fortelt, kommer der ingen grimme overraskelser i form af ekstraregninger for ekstraudstyr. Alt følger med som standard. Du får gardiner med kapper, inder himmel, slusen ind til campingvognen, afdækning til slusen til når campingvognen ikke står ved teltet og meget mere. Du kan endda selv vælge farve på kontrastriben nederst på forteltet.

Hvad med forsikringen?

Når man vælger at have sit fortelt stående oppe hele året, skal man sikre sig at ens forsikring dækker, såfremt uheldet skulle indtræffe. De fleste forsikringsselskaber godkender StandBy forteltene som helårstelte, men man skal lige huske at få skrevet ind i policen, at forteltet benyttes hele året.

Nyd livet i forteltet

Der er mange, der ikke gider besværet med at skulle skifte fra vintertelt til sommertelt om foråret, og fra sommertelt til vintertelt om efteråret. Man vil have et telt, der kan tåle at stå oppe hele året. Og det får man med et StandBy helårstelt. Og som sæsoncampist er det en dejlig fornemmelse at kunne sidde i sit fortelt, når alle andre pakker sammen forår og efterår. Med et StandBy helårstelt camperer man problemfrit hele året, og hvis man får lyst, kan man let smutte en tur ud i det blå med vognen og bare lade forteltet stå. Lige nu kan du endda spare kr. 4.000,- på nogle af modellerne. Se hvilke på Dansk Teltimports hjemmeside.

Kontakter


Emner


Fortelt Camping


Standby fortelt 01
Med et StandBy fortelt er kan du sove trygt om natten, selv under de mest voldsomme storme
Hent | 1,51 MB | 1393 x 2000 | .jpg

Standby fortelt 05
Nyd campinglivets glæder året rundt med et StandBy fortelt
Hent | 0,83 MB | 1004 x 1500 | .jpg

Standby fortelt 03
Teltdugen er gennemfarvet så farven på forteltet holder år efter år
Hent | 0,13 MB | 537 x 800 | .jpg

Standby fortelt 04
Alt følger med til et StandBy fortelt - også slusen ind til campingvognen
Hent | 0,21 MB | 1143 x 800 | .jpg

Standby fortelt 02
Der er masser af plads i et StandBy telt - hele året
Hent | 0,14 MB | 560 x 800 | .jpg

Zip og hent alle filer