PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/skriv-en-novelle-og-f%C3%A5-den-filmatiseret-12171

Skriv en novelle og få den filmatiseret

Pressemeddelelse juli 13, 2011 Kultur

Få billeder på dine ord. Kuglerne er støbt til et anderledes koncept, som binder forskellige dele af kulturlivet sammen og kunstnere på tværs. Ikke i en samarbejde, men som inspirationsgrundlag. Vindernovellen udgives via novelleforlaget og vindernovellen indgår efterfølgende i en filmkonkurrence, hvor filmskabere fortolker novellen i en række forskellige filmatiseringer. Vinderfilmen modtager en kontant præmie samt en række følgepræmier.

Filmskole2

Muligheden er skabt i et tværkulturelt synergisamarbejde mellem Novelleforlaget, Filmkonkurrencen Kort&Godt, Fantasilæsning og kulturportalen Kulturpuljen.dk.

“Formålet er, at sætte fokus på novellen og kortfilmen som form og format. Noveller og kortfilm skal læses og ses af et bredere publikum end tilfældet er idag. Medieplatformene er til det og udstillingsvinduerne er massive ikke mindst pga. de sociale medier. Vores måde at navigere på nettet, med det hurtige fiks, er skræddersyet til denne form. Den gode historie kan fortælles skarpt og nuanceret på 5 sider eller 5 minutter og skal ikke nødvendigvis være en roman eller en spillefilm. I Danmark har vi i massevis af talenter, de ses bare ikke fordi form og format ikke synliggøres nok. Med denne anderledes konkurrence, puster vi liv”, udtaler kreativ direktør Tommy Duus, fra Kort&Godt.


Du kan skrive din novelle nu og indsende den via www.kortoggodt.info. Læs mere om deltagerforudsætninger, deadlines, votering og præmier på hjemmesiden.

Kontakter


Emner


Kultur