PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/skisportselskere-s%C3%B8ger-skirejser-og-skit%C3%B8j-p%C3%A5-nettet-4766

Skisportselskere søger skirejser og skitøj på nettet

Pressemeddelelse januar 15, 2008 Turisme

Hvad er det for ord, skisportselskere søger på, når de er på nettet? Det har Danmarks nye skiportal, Skiworld.dk et bud på. Portalen har lavet en top 10 på de mest benyttede søgeord inden for de seneste uger.

Logo skiworld.dk
Skiworld.dk - Danmarks nye skiportal

På den nye skiportal, Skiworld.dk, opleves lige nu en markant stigning i antallet af søgninger på skirelaterede emner. Det hænger naturligvis sammen med at skisæsonen for alvor er ved at være igang Men hvilke emner er det helt konkret de besøgende på Skiworld er interesseret i?   

- Vi har analyseret de sidste ugers søgninger og topscoreren er helt klart ordet "skirejser", som der bliver søgt på næsten dobbelt så meget på som det næste ord på listen, "ski", fortæller direktør i Skiworld, Preben Mouritzen. 
 

Østrig mest søgte land


Skiportalen har også kigget på, hvilket land, der er mest oppe i tiden. Det er måske ikke overraskende Østrig, der kommer ind som en klar nr. et, med Norge som det næstmest søgte land. Herefter kommer Sverige, Frankrig, Schweiz, Italien, Tyskland og Andorra som er den sidste på landelisten.


- Hvis vi så går endnu længere ned, nemlig på destinationsniveau, så var det i sidste uge Zell am See i Østrig, der var mest besøgt. Den østrigske skidestination var foran Sølden og Saalbach, som også begge er østrigske destinationer, fortæller Preben Mouritzen.


Af andre meget søgte ord finder man ikke overraskende ordene "ski" og "skiferie", mens det måske er mere overraskende at finde ord som "pistekort" og "skihjelm" oppe i top 10. Ordet restpladser er også et ord der virkeligt er stor interesse for. Rent faktisk det ord som bliver søgt 8. ende mest. 


Se her oversigt over de 10 mest søgte ord når det handler om skitøj:


1: skijakker

2: støvlevarmer

3: skihuer

4  skiundertøj

5: skihjelme

6: rygskjold

7: skibukser

8: skihjelm

9: skilås

Kontakter


Emner


Turisme


Fotos pm 086
Direktør Preben Mouritzen: "ordet Østrig er det mest søgte ord netop nu på www.skiworld.dk
Hent | 2,55 MB | 2496 x 1660 | .jpg

Logo skiworld.dk
Skiworld.dk - Danmarks nye skiportal
Hent | 0,01 MB | 101 x 245 | .jpg

Zip og hent alle filer