PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/samme-dykpumpe-til-snavset-og-rent-vand-11126

Samme dykpumpe til snavset og rent vand

Pressemeddelelse september 29, 2010 Hus og Have

Dykpumpe fra AL-KO Ginge er den første på markedet, der kan bruges til både spildevand og rent vand.

112380 m1
Når kældergulvet sejler, er det rart at vide, at pumpen fra AL-KO Ginge suger gulvet næsten tørt.

Bor du i hus med kælder? Har du fiskedam eller svømmepøl i haven? Så er det også en god idé at have en dykpumpe ved hånden. Nærmere forklaring er næppe nødvendig, hvis man blot én gang har haft oversvømmelse i kælderen eller prøvet at tømme fiskedammen med håndkraft. Men for mange har det svære spørgsmål hidtil været: Skal det være en pumpe til rent vand, til snavset vand, eller skal jeg anskaffe to pumper?

Svaret er den komplette løsning fra AL-KO Ginge. Combi-dykpumpen er den første på markedet, der foruden at pumpe rent vand også kan pumpe spildevand med helt op til 30 millimeter store partikler. Og er det kældergulvet, der sejler, er det rart at vide, at pumpen kun efterlader 5 millimeter vand. Ikke blot når vandet er rent, men - som noget nyt - nu også når vandet er snavset, og i det tilfælde sikrer de selvrensende indsugningsåbninger mod driftstop 

Automatisk afbryder

Pumpen er forsynet med flere praktiske finesser blandt andet automatisk svømmeafbryder. Ved hjælp af den kan man indstille pumpen til at starte, når vandstanden stiger over en bestemt højde og standse igen, når den ønskede vandstand er nået. Og stadig ned til de fem millimeter. Omstillingen af pumpen fra brug i snavset vand til overfladesugning foregår ganske enkelt ved at dreje pumpefoden. 

Dykpumpen fra AL-KO findes i to modeller: Twin 10000 Combi og Twin 14000 Combi, der har en kapacitet på henholdsvis 11.000 l/t og 14.000 l/t. Fås i førende byggemarkeder.

Billedtekster:

Når kældergulvet  sejler, er det rart at vide, at pumpen fra AL-KO Ginge suger gulvet næsten tørt.

Kontakter


Emner


Hus og Have


112380 m
Hent | 4,74 MB | 1772 x 1181 | .jpg

112380 m1
Når kældergulvet sejler, er det rart at vide, at pumpen fra AL-KO Ginge suger gulvet næsten tørt.
Hent | 1,97 MB | 4134 x 2756 | .jpg

Zip og hent alle filer