PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/radisson-blu-h%C3%B8jdespringer-p%C3%A5-listen-over-st%C3%A6rkeste-brands-10184

Radisson Blu højdespringer på listen over stærkeste brands

Pressemeddelelse maj 28, 2010 Livsstil

Radisson Blu placerer sig imponerende flot i en analyse foretaget af YouGovZapera for Berlingske Nyhedsmagasin over Danmarks stærkeste varemærker.

Radissonblu white

Flere end 4.000 erhvervsledere har bidraget til analysen, og de har ratet Radisson Blu til at være det ”hospitality/hotel brand”, der rangerer højst (nr. 98) på den samlede liste. Desuden kan Radisson Blu glæde sig over at være det brand, der er nr. 2 i forhold til største fremgang blandt de 262 brands analysen bygger på, idet det er gået hele 47 pladser frem.

”Det er en forrygende fremgang, og en placering vi er ekstremt stolte af - specielt set i lyset af den rebrandingproces vi netop har gennemført”, siger Ole Sorang, nordisk marketingdirektør, og referer til navneskiftet fra Radisson SAS til Radisson Blu.

Listen over de ti stærkeste brands toppes af Lego og Google.

For yderligere information, kontakt venligst:
Angelica Montez de Oca, Manager PR & Communication
+47 9488 1861, [email protected]

The Rezidor Hotel Group
The Rezidor Hotel Group er en af de hurtigst voksende hotelvirksomheder i verden. Hotelgruppen har i dag flere end 400 hoteller i drift eller under udvikling med godt 86.300 værelser i over 60 lande.

Indenfor Europa, Mellemøsten og Afrika har Rezidor følgende varemærker i sin hotelportefølje; Radisson Blu Hotels & Resorts, Regent Hotels & Resorts, Park Inn og Country Inns & Suites.

Radisson Blu hotel har mere end 190 hoteller i Europa, Mellemøsten og Afrika. Du kan blandt andet finde Radisson Blu hotel i Oslo, hotel i London, hotel i København, hotel i Stockholm og hotel i Gøteborg

Desuden opererer The Rezidor Hotel Group med goldpoints plusSM loyalitetsprogrammet for sine hotelgæster. Rezidor har indgået en global licensaftale med modehuset Missoni gældende udvikling og drift af en kæde med livsstilshoteller under navnet Hotel Missoni.

I 2006 blev Rezidor noteret på den svenske børs. Carlson Companies er den største aktionær. The Rezidor Hotel Groups hovedkvarter er beliggende i Bruxelles.

For yderligere information om The Rezidor Hotel Group se venligst www.rezidor.com

Kontakter


Angelica Montez de Oca

Radisson Blu Hotels & Resorts
Radisson Blu Hotels & Resorts
Angel********************** Vis...
+47 9******** Vis...

Emner


Livsstil