PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/professionel-overs%C3%A6ttelse-p%C3%A5-15-minutter-8147

Professionel oversættelse på 15 minutter

Pressemeddelelse oktober 14, 2009 IT

Oversættelsesbureauet LanguageWire introducerer nu en banebrydende oversættelsesløsning kaldet Live Translation. Live Translation er den perfekte løsning til udviklere, projektledere og marketingfolk, som vil have tilgængelighed og hastighed uden at gå på kompromis med kvaliteten.

LiveTranslation

Seriøst alternativ til Google Translate
Webbaserede oversættelsesværktøjer som fx Google Translate får større og større opmærksomhed fordi de er hurtige. Men ingen garanterer for kvaliteten. Med Live Translation er der rigtige mennesker bag teknologien, og kunden er garanteret et professionelt produkt.

Live Translation bestilles nemt og hurtigt online, og den færdige tekst leveres direkte i kundens mailboks.

Perfekt til it og udvikling
Live Translation er oplagt til mindre oversættelser, som skal bruges her og nu. Kunden kan oversætte op til 100 ord til en fast, lav pris, og får oversættelsen retur på maksimalt 15 minutter. Den kombination er interessant i brancher, hvor det går ekstra stærkt, som fx i it-branchen, hvor det kan være svært at forudse alle de overskrifter og beskrivelser, man kan få brug for til et nyt website, e-learning forløb, CRM-system  eller anden teknologi, som udvikler sig undervejs.

Udviklet i samarbejde med kunderne
Den nye service er udviklet i samarbejde med et antal kunder, som har været med til at vurdere relevans og brugervenlighed. Tanja Thuesen fra webbureauet, LBi Copenhagen siger: ”Det er fedt, at det nu er muligt at få mindre oversættelser leveret hurtigt. Vi kan nogle gange stå i en situation, hvor vi skal tilføje ekstra indhold på et website i ellevte time. Så er Live Translation et godt værktøj.”  

Fordele

  • Hurtig levering
  • Fast lav pris
  • Professionel oversættelse
  • Dokumentation og backup på alle tekster

Om LanguageWire
LanguageWire er repræsenteret i 5 lande og er kendt for sine innovative løsninger. LanguageWire lægger stor vægt på at udvikle integrerede løsninger baseret på API og har indgået partnerskaber med flere større spillere inden for e-learning og Product Information Management (PIM). LanguageWire er desuden certificeret Adobe partner.

Kontakter


Thor Angelo

Director, IT and Business Development
LanguageWire
thor.********************** Vis...
70 23****** Vis...

Emner


IT