PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/probanas-mini-mba-lederutdannelse-18864
ad

Probanas Mini MBA – Lederutdannelse

Pressemeddelelse september 23, 2014 Probana Toppleder Strategi Utdanning Sjef Ledelse Erfaring Mini MBA Videreutdanning Mellomleder

Probanas Mini MBA er en norsk managementutdannelse, en "Mini MBA", som gir deg et massivt forretningsmessig løft, slik at du når dine mål og resultater. Det er et anerkjent læringsforløp som utfordrer og støtter deg i din utvikling som leder.

Billede til PM

 

Mini MBA-en er basert på e-learning, men kombineres med forelesninger og kursdager i Oslo, Bergen og Stavanger etter hver gjennomførte modul, samt en avsluttende eksamen. Kursdagene er frivillige og vil ikke påvirke din avsluttende eksamenskarakter. Hele utdannelsen foregår på norsk, og vi gjør en ære ut av det å samarbeide med kjente ansikter fra norsk næringsliv og de fremste underviserne og foredragsholderne fra landets store handelshøyskoler på kursdagene.  

Utdannelsen er for deg som vil ha en større innsikt i de vesentligste lederområdene - blant annet strategi, organisering, lederinformasjon og markedsforståelse - samtidig med at du lærer å beherske og integrere denne innsikten i hverdagen din.

Utdannelsen har det klare målet å styrke deg i karrieren din som leder, og samtidig tilføre virksomheten din enda bedre resultater gjennom ditt kompetanseløft.

For personlig rådgivning, kontakt vennligst PROBANA på telefon +47 21 08 48 86
eller send en e-post på [email protected].

Emner


Probana Toppleder Strategi Utdanning Sjef Ledelse Erfaring Mini MBA Videreutdanning Mellomleder
ad