PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/probanas-mini-mba-forskjellen-mellom-fiasko-og-suksess-18861
ad

PROBANAs Mini MBA: Forskjellen mellom fiasko og suksess

Pressemeddelelse september 23, 2014 Mini MBA Videreutdanning Ledelse Strategi Organisasjon E-learning Sjef Etterutdanning Probana Leder

Ifølge World Economic Forum, trenger både USA og Europa 70 millioner talenter innen 2030 hvis de skal opprettholde sin status. Dessverre er mange HR -avdelinger forminsket fordi økonomi og markedsføring oppfattes som mer verdifullt. I noen tilfeller, kanskje selvforskyldt fordi HR-avdelinger har sett sin rolle som administrerende snarere enn å utvikle talent. Dette problemet må norske bedrifter og ledere forholde seg til hvis de skal overleve i det lange løp.

Shutterstock 93221476

 

Hos PROBANA tilbyr vi et Mini MBA-kurs som er skreddersydd til de norske lederes travle hverdag. Basert på e-læringsprogrammet gir vi deg over 10 måneders tilgang til blant annet strategi, organisasjon, ledelse og markedsforståelse. Programmet har et klart mål om å styrke deg i din karriere som manager, og også tilføre verdi til din bedrift gjennom ditt høyere kompetansenivå.

Utdanningen er for deg som ønsker en bedre forståelse av de sentrale forvaltningsområdene - herunder strategi, organisasjon, informasjonshåndtering og markedsforståelse - mens du lærer å mestre og integrere denne kunnskapen i ditt daglige liv. Programmet er utviklet i nært samarbeid med både den akademiske verden og næringslivet noe som gjør at avkastningen er en utdanning som vektlegger faglig kvalitet og praktisk innsikt.

Vår Mini MBA er basert på e - læring. Ved å registrere deg vil du motta et brukernavn og passord som du kan benytte deg av når du skal melde deg på Probanas Mini MBA. På plattformen finnes pensum, øvelser, oppgaver og diskusjonsforum (mulighet for sparring med andre studenter), som du alltid har tilgang til. Når toppen av norsk næringsliv møtes sørger de beste norske undervisere på PROBANAs kursdager at det er lagt opp til kritisk tenkning, utfordrende teorier og praktisk erfaringsutveksling.

Mini MBA-en er et anerkjent læringsforløp som utfordrer deg og støtter deg i din utvikling som leder. Les mer på http://www.probana.com/dip_oslo.asp

Emner


Mini MBA Videreutdanning Ledelse Strategi Organisasjon E-learning Sjef Etterutdanning Probana Leder
ad