PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/probana-vejen-til-toppen-g%C3%A5r-gennem-efteruddannelse-18898

PROBANA: Vejen til toppen går gennem efteruddannelse

Pressemeddelelse september 24, 2014 Mini MBA Efteruddannelse Probana

Det centralt at have stærke kompetencer, som gør dig til et værdifuldt aktiv for din arbejdsgiver eller attraktiv arbejdskraft på et konkurrencepræget jobmarked. Det er dog langt fra altid let at opkvalificere sig, når man skal have videreuddannelse til at gå op med job og familieliv.

Hertil har PROBANA udviklet en fleksibel løsning til dig, der ønsker at booste din karriere uden at skulle stille hverken dit familieliv eller job på standby. Den anerkendte Mini MBA er sammensat, så du kan læse når, og hvor du vil. Det er en unik løsning, som er populær hos danske såvel som udenlandske erhvervsledere.

Uddannelsen er relevant for erhvervsledere på alle niveauer. Som deltager vil du få en dybere indsigt i ledelse samt indblik i de nyeste trends inden for HR, strategi og organisationsudvikling. Udover selve undervisningen på Mini MBAen kan du som deltager på Mini MBAen se frem til specialindkøbte gæsteforelæsninger med landets mest kendte foredragsholdere, heriblandt Asger Aamund, Stine Bosse, Niels Lunde, Jens Moberg, Nils Villemoes, Christina Hembo, Klaus Lund og Henning Kruse Petersen mfl.

Vil du høre mere om mini MBA'en og vores aktuelle tilbud, kan du kontakte os på [email protected] eller på tlf. 45 76 58 58.

Kontakter


Emner


Mini MBA Efteruddannelse Probana