PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/probana-presenterer-nordic-summit-17974
ad

PROBANA presenterer Nordic Summit

Pressemeddelelse april 14, 2014 Utdanning Nettverk Lederutdanning Probana Mini MBA

Probana Business School inviterer deg herved både til både deltakelse av Skandinavias ledende lederutdanning, PROBANAs Mini - MBA og Nordic Summit, den største profesjonelle nettverkskonferanse i Norden.

Nordic summit

"Et bredt nettverk , samt sterke og effektive relasjoner er veien til utvikling og vekst i forretningslivet"

Den 4. september 2014 er du herved invitert til å delta i PROBANA's Nordic Summit konferansen i eksklusive omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København. Konferansen vil bestå av presentasjoner fra Nordens mest talentfulle og anerkjente lærere og ledere, samt nettverksmøter med våre danske, svenske og norske ledere av Mini MBA. Nettverkskonferansen vil være en årlig tilbakevendende begivenhet i etterfølgende år, og vil bli avholdt i Stockholm og Oslo.

PROBANA's Mini MBA-utdanning er Skandinavias eneste originale Mini - MBA , og siden 1992 har vært blant de foretrukne utdanninger i næringslivet. Mini-MBA’en har en klar intensjon om å heve din kompetanse og karriere, samt å gi din bedrift enda bedre resultater som et led i din oppkvalifisering .

Utdanningen er basert på e-læring treningsdager, skreddersydd til den travle forretningsmann og kvinne. Skulle du være interessert i å lese mer om Mini-MBA’en, kan du lese om det her: www.probana.com

Samtidig går Probana Business School nå i spissen for å samle Nordens skarpeste profesjonelle nettverk, som omfatter mer enn 7500 aktive forretningsfolk.

Meld deg på Nordens ledende og eneste originale Mini-MBA hos Probana i dag og få Nordens fantastiske nettverk konferanse, Nordic Summit, gratis med i kjøpet .

Ring og spør etter de ekstra rabatter som vi tilbyr ved felles registrering på: +47 21 08 48 86 eller skriv til oss på [email protected]

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Emner


Utdanning Nettverk Lederutdanning Probana Mini MBA
ad