PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/probana-business-school-ekspanderer-til-norge-og-tilbyr-n%C3%A5-en-unik-mulighet-for-viderutdanning-av-ledere-gjennom-v%C3%A5r-mini-mba-17976
ad

PROBANA Business School ekspanderer til Norge og tilbyr nå en unik mulighet for viderutdanning av ledere gjennom vår Mini MBA

Pressemeddelelse april 14, 2014 Utdanning Probana Business School Mini MBA Lederutdanning

PROBANA Business School tilbyr nå ledere i Norge den mest anerkjente ledelsesutdannelsen på det danske markedet. PROBANA skal i år tre inn på det norske markedet med vår Mini MBA. Vi er stolte av å være kåret til den beste leverandøren av videreutdanning i Danmark og ser nå frem til å lære norske ledere å kjenne.

Linkedin norge

Gjennom vår Mini MBA vil du kunne utvikle deg som leder på alle nivåer. Våre kursholdere holder foredrag som er basert på ledelse, kommunikasjon, HR og psykologi og disse er nøye utvalgt med tanke på å skulle tilby våre kursdeltakere det beste materialet for å ruste deg til å være en utmerket leder. Vi tilbyr redskapene som du trenger i møte med medarbeidere, andre ledere, kunder og samarbeidspartnere.

PROBANA Business School gjør stor suksess i Danmark og har siden 2012 hatt over 5000 kursdeltakere til vår Mini MBA. Med store kunder som Nordea, Statoil og Hydro har vi utviklet ledere og gitt dem forutsetninger for å kunne takle travle hverdager, faglige utfordringer og menneskelige relasjoner.

I mai 2014 introduserer vi endelig vår Mini MBA på det norske markedet. Nå har du muligheten til å melde deg på våre kurs og foredrag i Oslo, Bergen og Stavanger som gjør deg til en bedre leder. Spennende foredragsholdere og nyheter om PROBANA Business School vil bli annonsert løpende. Vi har blant annet vært så heldige å få med Solfrid Flateby på laget, som i tillegg til å være kongeparets daglige leder har arbeidet i Coca Cola og som kommunikasjonsdirektør i Reitangruppen.

Informasjon om vårt kursinnhold og påmelding finnes på vår hjemmeside www.probana.com. Du kan også kontakte oss på telefon +47 21 08 48 86 eller sende mail til probana@probana.com. Vil du sjekke ut våre andre nyheter og oppdateringer, så følg oss på vår facebookside og vår linkedinprofil.

PROBANA Business School er klare for å møte engasjerte, nysgjerrige og spennende norske ledere!

Emner


Utdanning Probana Business School Mini MBA Lederutdanning
ad