PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/probana-business-school-%C3%B8nsker-v%C3%A5ren-velkommen-17941
ad

PROBANA Business School ønsker våren velkommen!

Pressemeddelelse april 8, 2014 Lederudvikling Mini MBA Probana Business School Norge

PROBANA Business school er en privat utdannelsesinstitutsjon som ble grunnlagt i Danmark i 1992. PROBANA tilbyr ledelses-, kommunikasjons-, HR- og psykologiutdannelser tilpasset næringslivsslederes travle hverdag.

Ee961cc4 994d 11e3 ad80 12313b12ccaf large

 

PROBANA har gjennom årene utviklet seg til å bli en dominerende aktør på det danske markedet for etterutdannelse, og tar nå med seg denne kompetansen til Norge for å tilby etterutdannelse til norske bedrifter, organisasjoner og ledere.

PROBANA er i gang med forberedelser til lanseringen av den første modulen av Mini MBA utdannelsen som starter i mai 2014, og ser frem til å presentere et spennende og inspirerende program for kursdagene i Oslo, Bergen og Stavanger. Blant foredragsholderne vil det dukke opp kjente ansikter fra norsk næringsliv og akademia, og navnene vil bli annonsert på facebook/linkedIn når kursdagene nærmer seg. Se PROBANA - Facebook!

I mai 2010 utviklet PROBANA konseptet "Mini MBA", en ny ledelsesfokusert utdannelse som baserer seg på e-learning, kombinert med avsluttende kursdager og foredrag. PROBANAs Mini MBA ble meget godt mottatt av danske næringslivsledere og tilbakemeldingene har vært at utdannelsen fokuserer på emner, problemstillinger og verktøy på en annen måte enn eksisterende etterutdannelser. Kombinasjonen av e-learning og foredrag gjør det også letter å tilpasse utdanningsforløpet til en travel hverdag hvor man også ivaretar hensynet til bedriftens bunnlinje.

Danske bedrifter har vist en økende interesse for Mini MBA utdannelsen etter lanseringen i 2010, og utdannelsen er nå Danmarks mest populære ledelsesuddannelse, og har tiltrukket flere tusen danske næringslivsledere.

PROBANA følger aktivt med på markedsendringer og hvilke signaler akademia og næringsliv sender om aktuelle og fremtidige behov. Dette for å sikre en høyaktuell utdannelse som gir selv den mest erfarne leder et markant kompetanseløft. PROBANA er i kontinuerlig dialog med bedrifter, leder, medier, akademia og andre karrierekanaler for å sørge for at kursmatrialet er aktuelt og tilpasset den enkelte bedrifts behov. Se de aktuelle ledelsesemner her: PROBANA - Facebook!

PROBANA Business School setter alltid kunden i fokus, og arbeider kontinuerlig med å kvalitetssikre og videreutvikle eksisterende produktportefølje, samt yte bedre service overfor den enkelte kursdeltaker.

PROBANA utdanner morgendagens ledere!

Emner


Lederudvikling Mini MBA Probana Business School Norge
ad