PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/privathospitalet-valdemar-er-blevet-voksen-9541

Privathospitalet Valdemar er blevet voksen

Pressemeddelelse april 14, 2010 Medicinal

Privathospitalet Valdemar fylder 10 år. Den 15. april 2000 stiftedes Valdemarklinikken A/S, det nuværende Privathospitalet Valdemar

Privathospitalet Valdemar er et af landets første Privathospitaler, som blev grundlagt ud fra et ønske om, at skabe et sundhedstilbud, hvor det var nemt at være patient, fordi man kun skulle henvende sig et sted med sine problemer.

Valdemar blev bogstaveligt talt skabt på ”skelettet ”af kiropraktisk klinik, Ringsted, som har en egen historie der går tilbage til d. 20. april 1939. D. 15. april 2000 besluttede et par kiropraktorer, en reumatolog, et par ortopædkirurger, en smertelæge og en fysioterapeut at flytte sammen ind i det tidligere apotek i Skt.Knudsgade 3 i Ringsted. I en alder af 10 år er Valdemar i dag ”voksen” og har skabt sin egen historie. 

I dag er vi et privathospital i bred forstand. Vi har udviklet os i takt med patienternes behov, og vi vil følge den samme kurs ind i fremtiden. Konstant har vi visionen for øje. Konstant har vi fokus på at bevare dynamikken og samtidig stabilisere forretningen. 

Igennem 70 år har vi udviklet os omkring den samme vision: at tilbyde højt specialiseret behandling med patienten som hovedperson. Patienten står i centrum for alt, hvad vi gør. 

For at kunne leve op til visionen har tværfagligheden en helt central plads i vores værdigrundlag. Den enkelte faggruppe har isoleret set en høj ekspertise, men først når de sætter patienten i centrum og arbejder tæt sammen, kan de tilbyde kompetent og hurtig behandling til den enkelte. Behandling, der lever op til vores krav om høj kvalitet og god service. Endelig er klar information til patienterne altafgørende for, at patienterne har mulighed for at støtte op om behandlingen. 

Privathospitalet tilbyder i dag sundhedsydelser indenfor en lang række specialer som:

Ortopædkirurgi, reumatologi, neurologi, kardiologi, intern medicin, almen medicin, smertebehandling, psykolog, MR skanning og anden billeddiagnostik, kiropraktik, fysioterapi, genoptræning og diætist. Sammen er de forskellige specialer rygraden i vores tværfaglige klinikker indenfor kronisk smertebehandling, hovedpine, rygsygdomme, idrætsskader og forebyggende sundhedsundersøgelser. 

Fødselsdagen markeres internt i huset sammen med bestyrelsen og vores dygtige personale samt med indvielse af vores nye flag og god mad til personalet. 

Jens Jacobsen, direktør. Tlf.: 40630914

Kontakter


Emner


Medicinal