PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/prime-showcase-2011-i-morgen-onsdag-d-26-10-tap-2-k%C3%B8benhavn-12584

PRIME SHOWCASE 2011 i morgen onsdag d. 26/10 TAP 2 København

Pressemeddelelse oktober 25, 2011 Musik

For 11. år i træk byder Prime A/S velkommen til årets største begivenhed, for hele restaurationsbranchen. På Prime Showcase 11 samles de største og mest interessante sangere, djs, dj-acts og performere fra klub-miljøet, for at vise det bedste de har.

Showcase Invite final

Prime A/S er Danmarks største booking bureau som er markedsførende indenfor diskotek og event underholdning. Hvert år i uge 43 afholder Prime A/S deres årlige showcase hvor de præsenterer næste års superdjs og live acts.

Showcasen har løbende udviklet sig fra en spæd start i år 2000 på et diskotek i Haderslev til at være årets største branchebegivenhed, med op mod 3000 gæster, som hovedsageligt er klubejere, personale, pladeselskaber, branchefolk og naturligvis en masse festglade mennesker.

Teamet på Prime glæder sig ekstraordinært meget til årets showcase, idet årets tema og line-up af kunstnere er helt ekstraordinært. Temaet er ”Las Vegas to Copenhagen”, og vi kan i den sammenhæng garantere, at ingen vil være i tvivl om hvor inspirationen til festen er kommet fra.

Et helt kamerahold var tidligere i år i Las Vegas for at filme den imponerende invitationsvideo, som viser hvordan en af Primes udsendte henter ”Las Vegas to Copenhagen”. Se video her: Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=cnEIiKasYUQ

Det unikke ved Prime Showcase er både det imponerende opbud af kunstnere og ikke mindst afviklingstempoet, som bedst kan betegnes som hæsblæsende. Således når publikum at opleve mere end 50 top-kunstnere i løbet af de 7 timer showet varer.

Årets line-up byder, udover nogle spektakulære overraskelser til publikum, på navne som Joey Moe, Johnson, Lars Ankerstjerne, Camille Jones, Julie Ruggaard, der sammen med Dan Rachlin vil spille op til 90’er fest. Desuden præsenteres Kesi, som er et ungt og fremadstormende talent på den danske rap-scene. Svenstrup & Vendelboe er også med på aftenen. De vil sammen med sangerinden Nadia Malm blandt andet spille en speciel version af det platinsælgende nummer ”Dybt Vand”, som de i denne tid runder 20 uger på top20 listen med. På grænsen til et internationalt gennembrud er Hampenberg & Alexander Brown, som naturligvis også er at finde på line-uppet. Med sig har de Yepha (fra Ufo & Yepha) og med det hold på scenen er der garanti for et uforglemmeligt show!

Desuden præsenterer Prime på aftenen et bredt udsnit af Danmarks bedste djs. Det er djs, der dedikerer deres weekender til at underholde og skabe fantastiske oplevelser ude på klubberne landet over. Prime samler de allerbedste af slagsen på denne aften – og giver dem en aften i spotlightet på scenen.

Lokationen er TAP2, som på det nærmeste vil være uigenkendelig på aftenen, da ambitionen er at skabe rammer, som på en gigantisk natklub. Valget af den gamle tapperihal på Carlsberg i Valby er ikke tilfældigt, da netop Tuborg er valgt som samarbejdspartnere til årets showcase. Der er lukket for online billetsalg men der er vil være begrænset antal billetter til salg i døren i morgen onsdag d. 26/10 fra kl. 20.00 

Kontakter


Emner


Musik