PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/plastikkirurgiske-operationer-og-behandlinger-p%C3%A5-hospitalet-valdemar-12433

Plastikkirurgiske operationer og behandlinger på Hospitalet Valdemar

Pressemeddelelse september 22, 2011 Helse

Plastikkirurgi er næste nye specialeområde på Hospitalet Valdemar. Fra 29. september 2011 udføres såvel kosmetiske som rekonstruktive operationer og behandlinger på det ekspanderende midtsjællandske hospital.

”Plastikkirurgien er et meget spændende område, som Hospitalet tilbyder efter flytningen til nyt domicil i forsommeren 2011”, siger Hospitalet Valdemars direktør, Jens Jacobsen, og fortsætter; ”I offentligheden hører vi ofte mest om de kosmetiske plastikkirurgiske operationer som fx øjenlågskirurgi, brystløft og brystforstørrelse- og reduktion, fedtsugning og opstramning af maveskind, men plastikkirurgi er meget mere”.

De kosmetiske plastikkirurgiske indgreb udføres, hvor det afgørende er det kosmetiske hensyn, og patientens eget ønske om et naturligt forbedret udseende, der er i harmoni med den enkelte patient. Den anden store gren indenfor plastikkirurgien hedder rekonstruktionskirurgi og udføres for at forbedre funktionalitet og udseende efter fx medfødt defekt, traumer, ulykke, infektioner, god- eller ondartet svulster eller sydom.

Professionel behandling i trygge rammer

Fra 29. september måned udføres såvel rekonstruktions- som kosmetisk plastikkirurgi for både mænd og kvinder på Hospitalet Valdemar. Alle operationer udføres af speciallæge i plastikkirurgi med mange års erfaring, som tager hensyn til den enkelte patients individuelle situation.

Specialister sørger for, at patienterne får et behageligt forløb i sikre og trygge rammer, hvor der er god tid til rådgivning både før, under og efter operationen.

Betaling for operationer og behandlinger kan ske som privatbetaler og i visse tilfælde ved rekonstruktionskirurgi via det udvidede frie sygehusvalg eller en sundhedsforsikring. Kosmetisk plastikkirurgi dækkes som hovedregel ikke af det offentlig eller en sundhedsforsikring, men kun via patientens egenbetaling.

Hospitalet Valdemars kontaktes for information om mulighederne i den individuelle situation. Få mere information om de enkelte plastikkirurgiske operationer og behandlinger på hospitalet ved at gå ind på www.hospitaletvaldemar.dk

Kontakter


Emner


Helse