PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/plant-et-tr%C3%A6-n%C3%A5r-du-lejer-feriebolig-10145

Plant et træ, når du lejer feriebolig

Pressemeddelelse maj 27, 2010 Turisme

Den danske feriehusformidler Vacasol giver nu sine kunder mulighed for at bidrage positivt til miljøet, når man bestiller sin næste feriebolig. Det sker i samarbejde med organisationen Carbon Clear, der gennemfører en lang række projekter, målrettet lavere CO2 udledning

For hver booking af en feriebolig donerer Vacasol et træ i Indien, Kenya, Tanzania eller Uganda, og alle Vacasol kunder modtager en email med et certifikat på det træ, man har været med til at plante. Udover at bidrage positivt til CO2 regnskabet, bidrager træplantning i udviklingslande også på mange andre måder til udviklingen af lokalsamfundene, bl.a. ved at modvirke jorderosion og give skygge til andre afgrøder.

”Træer er jo bogstaveligt talt planetens lunger, som bidrager til et renere miljø ved at absorbere CO2 - og for os var det oplagt at støtte et projekt, der har fokus på at reducere CO2 belastning” udtaler salgschef Mikkel Simonsen, og fortsætter:”. Turisme i vores del af verden er jo en kilde til CO2 belastning, men ved at plante et træ kan Vacasols kunder faktisk få et positivt CO2-regnskab for deres ferie”

Om Vacasol
Vacasol International A/S er en danskejet ferieboligudlejnings-virksomhed med hovedkontor i København. Via mere end 100 samarbejdspartnere i Danmark og Sydeuropa tilbyder Vacasol 10.000 ferieboliger, som alle serviceres via lokale servicepartnere.  
Vacasol har bl.a. ferieboliger i Italien, Danmark, Kroatien, Spanien

Links:
www.vacasol.dk
www.carbon-clear.com

Kontakter


Emner


Turisme