PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/perfekt-plejet-i-hver-en-krog-takket-v%C3%A6re-de-nye-al-ko-gr%C3%A6strimmere-15724

Perfekt plejet i hver en krog, takket være de nye AL-KO græstrimmere

Pressemeddelelse maj 10, 2013 Hus og Have

Den tid er endelig forbi, hvor de ivrige haveejere skulle ned på knæ for at klippe deres plænekanter

112926
For sidste hånd på plænen – og alle andre steder hvor der er behov for en flot finish – er de nye AL-KO trimmere det rigtige valg.

Fra nu af er det ikke længere haveejeren der skal tilpasse sig omgivelserne, men trimmeren der tilpasser sig. Tre nye elektriske AL-KO græstrimmere sikrer sammen med en batteridrevet model at der er taget højde for enhver tilstand og udformning af haven.  

Med den 3-trins vinkling af trimmerhovedet på GTE 450 Comfort, GTE 550 Premium og GTLi 18V Comfort bliver det legende let at nå ind til svært tilgængelige steder som f.eks. under havebænke og ved hegn. Takket være det fleksible trimmerhoved, der kan drejes 180o, kan du kante plænen nemt og præcist, hvilket giver en smukt plejet græsplæne helt ud til kanten.  

Trimmerne er udstyret med plantebeskyttelsesbøjle og kørehjul, som gør arbejdet lettere. Det holder trimmeren på sikker afstand af vægge og mure, og selv under buske kan du trimme præcist og uden at skulle bekymre dig om at anrette skader.  

Takket være det fleksible håndtag er det let og hurtigt at justere trimmeren. Det teleskopiske aluminumsskaft gør de nye AL-KO trimmere særdeles lette, men de har stadig motorer på op til 550 W. Den praktiske tip-automatiske trådfremføring gør justeringen af trimmertråden til en leg. Et let tryk på jorden med trimmerhovedet, og trimmertråden er allerede forlænget og klar til brug igen.

Kontakter


Emner


Hus og Have


112926
For sidste hånd på plænen – og alle andre steder hvor der er behov for en flot finish – er de nye AL-KO trimmere det rigtige valg.
Hent | 1,33 MB | 1772 x 1181 | .jpg

112926 trimmerhoved
Med det 180o drejelige trimmerhoved kan arbejdet på græsplænen gennemføres komfortabelt i enhver position.
Hent | 1,42 MB | 1772 x 1181 | .jpg

112927
Med 3-trins vinkling af trimmerhovedet bliver det legende let at nå ind til meget svært tilgængelige steder som f.eks. under bænke.
Hent | 1,12 MB | 1772 x 1181 | .jpg

Zip og hent alle filer