PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/patrik-wozniacki-springer-for-enrique-iglesias-11236

Patrik Wozniacki springer for Enrique Iglesias

Pressemeddelelse oktober 22, 2010 Sport

I aftenens udgave af Vild Med Dans, skal Patrik Wozniacki udføre et svært parkour-spring foran det verdenskendte popikon Enrique Iglesias.

Patrik Wozniacki træner parkour med Martin Coops i Parkour Parken

Claudias Rex´ kæreste Martin Coops er en sand mester i parkour og freerunning. Derfor har Claudia nu valgt at inddrage et enkelt, men meget avanceret trick i Patriks koreografi, når de går på gulvet i aften foran hele Danmarks befolkning og de 4 dommere.

"Det stunt Patrik skal lave hedder Wallspin og er en sidelæns salto. Han havde meget svært ved den i starten, men han har en sjælden evne til at lære hurtigt og afkode bevægelser" udtaler Martin.

Claudia & Patrik har trænet hårdt hele ugen og skal i aften danse både chachacha og lave en holddans med 2 andre par, hvor Enrique Iglesias synger sit nye hit "I like it".

Patrik Wozniacki og Claudia Rex har taget Danmark med storm og har gennem hele sæsonen lagt i toppen med supergode karakterer fra både dommere og seere og bookmakerne er ikke i tvivl - Patrik Wozniacki & Claudia Rex er storfavoritter til at vinde Vild Med Dans 2010.

Kontakter


Emner


Sport