PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/online-v%C3%A6kst-p%C3%A5-34-trods-massiv-investering-22896

Online vækst på 34 %, trods massiv investering

Pressemeddelelse september 9, 2016 Ny it platform Nyt lager 34% vækst Rekord resultat

Computersalg online MEGA store afsluttede pr. 31.05.2016 regnskabsår. Virksomheden har i det seneste år været igennem en rivende udvikling og der er blevet investeret massivt. Alligevel er det lykkedes at vækste omsætningen med hele 34%.

ComputerSalg Lagerhal1 blueSky

Nye forretningsområder
I foråret 2015 besluttede man at udvide forretningsområderne til også at omhandle Hus & Have, Bolig & Husholdning samt Sport, Leg og fritid. Sommerhalvåret var dermed dedikeret til at etablere nye forhandler netværk og lave nye samhandelsaftaler.

Ny IT platform
Sideløbende var man i gang med selv at udvikle helt ny IT platform og helt ny hjemmeside.
Hjemmesiden blev lanceret medio november og bandt den endelige sløjfe på det nye Computersalg – online MEGA store.

Nyt lager
Med nye forretningsområder og vækst følger også flere varer, og dermed at større pres på logistik afdeling hos Computersalg – online MEGA store.
For logistisk at kunne matche væksten, så man sig derfor nødsaget til at bygge nye lager og logistik faciliteter. I påsken 2016 tog man således 2400m2, primært nybygget, topmoderne lager i brug, hvor der i øvrigt blev udvidet med en ekstra lager robot.

”Vi har et unikt system som er rigtigt godt til at håndtere ekstremt mange varenumre. Vi ønsker derfor altid at eksponere det fulde sortiment fra vores leverandører. Varens tilgængelighed, den rigtige pris og effektiv logistik, er det vi stræber efter at være rigtigt gode til”, udtaler Kim Rand, som er hovedaktionær i Computersalg – online MEGA store.

Endnu et rekord resultat
Computersalg oplevede i forrige regnskabsår ligeledes en massiv vækst, med rekord overskud til følge. ”Vi har satset stort på at udvikle forretningen til ”online MEGA store”. Vi har investeret i fagkompetent personale, bygget nyt lager, udviklet ny hjemmeside og IT platform og er i øvrigt pt.  I gang med at udvide vores butik og showroom. Alligevel er det lykkedes os at vækste vores resultat i forhold til sidste år, så vi igen sætter rekord på bundlinjen. Det er vi super stolte af, og vi er rigtigt tilfredse med den position vi har bragt virksomheden i, det seneste år”, udtaler Kim Rand

Kontakter


Emner


Ny it platform Nyt lager 34% vækst Rekord resultat