PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/odense-diskotek-nomineret-som-landets-bedste-11551

Odense diskotek nomineret som landets bedste

Pressemeddelelse januar 19, 2011 Kultur

Club Retro nomineret som landets bedste diskotek. Snart er det igen tid til årets største awardshow, Danish DeeJay Awards. Den 24. april kårer de danske DeeJays klubscenens største helte, det sker i Valby Hallen i København.

De har prøvet det en enkelt gang før, dog uden at tage det sidste skridt op på podiet. Nu har Club Retro i Odense chancen igen for at kunne kalde sig "Årets Danske Diskotek".

Det er de 370 førende danske DeeJays der indstiller de nominerede i alle kategorierne ved DDJA, og de har igen fundet plads til diskoteket i Odense i en række af i alt 5 skarpe konkurrenter hvor man finder steder placeret i hele landet.

Kriterierne for at blive nomineret i kategorien "Årets Danske Diskotek" er skrappe, bl.a. spiller ordentlige løn- og arbejdsforhold ind. Når det er på plads så bliver stederne besøgt af en hemmelig jury der ser på alt fra indretning, betjening og sanitære forhold. Så for diskotekerne gælder det om at være på mærkerne når de ser en med skæg og blå briller i køen.

Vinderen kåres foran 5000 gæster i Valby Hallen d. 24. april til et storslået show. Her bliver der af masser af optræden af kendte navne og fest hele natten.

PRESSEMEDDELELSE: Danish DeeJay Awards 2011 - De nominerede

Odensediskotek nomineret som landets bedste

2 fynske DeeJays kæmper om titlen DDJA for 11. gang

8 nomineringer til fænomenet Kato = ny rekord

Noir fra undergrunden står til 5 priser

Trentemøller, Medina og Lucy Love godt med

Laid Back - 30 år efter

DDJA på Tour - Nominee Parties

Logo/Info/Akkreditering

Liste over de nominerede

Vedhæftet: Foto af Kato og Noir samt Club Retro-logo

Club Retro nomineret som landets bedste diskotek

Snart er det igen tid til årets største awardshow, Danish DeeJay Awards. Den 24. april kårer de danske DeeJays klubscenens største helte, det sker i Valby Hallen i København.

De har prøvet det en enkelt gang før, dog uden at tage det sidste skridt op på podiet. Nu har Club Retro i Odense chancen igen for at kunne kalde sig "Årets Danske Diskotek".

Det er de 370 førende danske DeeJays der indstiller de nominerede i alle kategorierne ved DDJA, og de har igen fundet plads til diskoteket i Odense i række af i alt 5 skarpe konkurrenter hvor man finder steder placeret i hele landet med.

Kriterierne for at blive nomineret i kategorien "Årets Danske Diskotek" er skrappe, bl.a. spiller ordentlige løn- og arbejdsforhold ind. Når det er på plads så bliver stederne besøgt af en hemmelig jury der ser på alt fra indretning, betjening og sanitære forhold. Så for diskotekerne gælder det om at være på mærkerne når de ser en med skæg og blå briller i køen.

Vinderen kåres foran 5000 gæster i Valby Hallen d. 24. april til et storslået show. Her bliver der af masser af optræden af kendte navne og fest hele natten.

2 fynske DeeJays kæmper om pris

I 2010 vandt Michael Pedersen prisen som "Årets Danske Mobil-DeeJay", og igen i år har han chancen for at tage prisen med hjem til det Gelstedbaserede mobildiskotek "Endless".

Michael Pedersen er dog ikke ene fynbo i årets konkurrence om den fornemme pris, for blander sig gør også 19-årige Jens NielsenfraRefsvindinge/Ørbæk.Han er med for første gang og skal forsvare den fynske ære mod Jesper Sørensen fra Sønderborg. Så man kan sige at der er 66,66% chance for at akrylstatuetten lander på Fyn igen, enten i den østlige eller vestlige del.

Danish DeeJay Awards i Valbyhallen d. 24. april 2011 - for 11. gang!

Et skridt opad for Noir - hele 5 nomineringer

3 til Trentemøller, Clara Sofie & Rune RK samt til Morten Hampenberg, Alexander Brown & Yepha + 2 til Medina, Rasmus Seebach, Lucy Loveog Kasper Bjørke

Anders Trentemøller har været det stærkeste danske kort på klubscenen, siden han brød igennem med en pris ved DDJA i 2004. I tiden efter har han høstet i alt 9 statuetter, og i år er der 3 muligheder for Vordingborgknægten til at hente akryl hjem til residensen på Vesterbro.

Den danske super-DeeJay Rune RK teamede i 2010 op med sangerindenClara Sofie, og sammen har de i et langt sejt træk fundet vej ind i de danske musikhjerter med singlen "Når Tiden Går Baglæns".Der er 3 nomineringer til dem, et album på vej - og de kan sammen opleves på scenen til DDJA i Valby Hallen påskesøndag.

Da vi lige var kommet ind i 2010 var det helt store hit på landets diskoteker tracket "Skub Til Taget" med trioen Morten Hampenberg, Alexander Brown & Yepha. Det hit har bragt dem 3 solide nomineringer.

Lucy Loveudsendte sent i 2010 sit andet album "Kilo", og hvilket et - en bombe, der bare vokser lyt efter lyt. Hun er nomineret for"Kilo"og for singlen"Poison"

Medina har fortsat den gode stime fra 2009 med endnu et forrygende år, og det har kastet 2 nomineringer af sig, samt 1 til hendes producere Providers, der også har fingrene i bl.a. Rasmus Seebach,der med "Natteravn" sætter sine første 2 DDJA-nomineringer på kontoen.

Laid Back - 30 år efter

De ældste nominerede til Danish DeeJay Awards er 2 af dansk musiks koryfæer. De har betydet en hel del for klubscenen, og er efter James Brown nok de mest samplede musikere i verden. Specielt "White Horse" er brugt i utallige kæmpehits, siden den kom i starten af 80'erne.

John Guldberg og Tim Stahl er præcis lige så musikalsk nysgerrige som dengang og i deres studie på Vesterbro sidder de og drejer og skruer på knapper, og forbereder næste angreb på dansegulvet.

Det er i år 30 år siden deres første album så dagens lys, og i efteråret kom deres seneste track, "Cocaine Cool" ud. Nummeret har været gemt i skufferne og er faktisk lavet på selvsamme tidspunkt som "White Horse" og er ligeså funky og sprød. Den har de danske DeeJays valgt at nominere som en af 5 i kategorien "Årets Danske Upfront-Udgivelse".

Barbra Streisand er nomineret - og dog!

Blandt de internationale navne er det megahittet om "Barbra Streisand" af Duck Sauce, samt Tensnake og Yolanda Be Cool & DCUP,  der alle med hver 2 nomineringer er i front.

Der er også fundet plads til de damer, Lady Gaga og Shakira, der kandiderer til "Årets Internationale Klub-Hit" sammen med belgiske Stromae der sommerhittede med "Alors On Danse"

Stem & Vind

Flere af kategorierne kan publikum være med til at stemme i - afstemningen starter om kort tid på www.DDJA.dk

Det er i Aalborg at René "Noir" Kristensen residerer, når han ikke er rundt med pladetasken på alverdens klubber. Noir har de seneste år vundet flere priser ved DDJA, og i år tager han et løft til flotte 5 nomineringer og forøger dermed chancen for flere akrylstatuetter til studiet.

Noir hører man måske ikke så meget om i mere poppede miljøer, men han er en af de helt store, når man taler danske musikere med succes i udlandet. Hans pladeselskab Noir Music er et af de bedst sælgende deep-, tech- house-labels i verden og klart det pladeselskab fra Danmark der gør sig bedst på internationalt plan.

Selv havde Noir et stort internationalt klub-hit med "Africanism", som formåede at blive 6. bedst sælgende deephouse track på Beatport i 2010 (års-hitliste) og tracket ligger stadig top 10 på salgscharten i skrivende stund. Selvsamme track var da også et af de store highlights, da Noir som eneste danske navn spillede for de 30.000 hvidklædte mennesker til Sensation i Parken sidste år.

"Wow, jamen det er jo sindsygt" var næsten de eneste ord DDJA kunne klemme ud af Noir, da nomineringerne blev meddelt til ham.

Efter at have tygget lidt på overraskelsen sagde Noir:

"Jeg er utrolig glad for den flotte opbakning jeg har fået gennem flere år og er superglad for de 5 nomineringer i år. Det beviser vel at man ikke behøver at være mainstream for at blive hørt, jeg mener..... det er jo helt vildt for et navn som mig at blive nomineret til "Årets Danske Artist". Jeg bevæger mig jo hovedsagligt i sub-kulturen, trykker stadig vinyler af hvert eneste release og fokuserer ikke på Dancechart og danske airplays. Helt fantastisk - det kom sgu bag på mig".

DDJA på tourDanish DeeJay Awards 2011 - De Nominerede:

Udover selve awardshowet tager DDJA for 4. år i træk på tour under navnet DDJA Nominee Party.

Igen i 2010 var der overalt mødt horder af festgale folk frem for at heppe og pifte netop deres favorit frem til sejren. Touren er selve opløbsstrækningen, hvor vinderen af kategorien Årets Danske Mainstream-DeeJay (Præsenteret af

BURN) findes, og som derefter kåres sammen med de øvrige til selve Danish DeeJay Awards d. 24. april.

På de 4 diskoteker som er udvalgt til touren vil der udover de 4 skarpe DeeJays også være optræden af Nadja der med sin nye single "Min melodi", stormer frem på hitlister og radio. Jasmin er også med på DDJA Nominee Parties, og hun kommer til at rykke Danmark midt over med hendes første single, "Det rette element". Så der er al grund til at møde op til en super aften!

De 4 nominerede er i år:

Andreas Kongsted

Christian Chrelle Larsen

Kim Birk

Patrick Pereira

Læs mere om hvor DDJA Nominee Parties rammer landet i slutningen af februar og marts på www.ddja.dk

DDJA 2011 Tidsplan:

Kl. 18.00 Dørene åbner - DeeJay spiller

Kl. 19.00 Danish DeeJay Battle Finale - De 2 DeeJays, der vinder øst/vest-finalerne mødes i det endelige opgør om titlen.

Kl. 20.00 Danish DeeJay Awards 2011 - Showstart

Kl. 23.30 Afterparty

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samlet liste over nominerede:

Årets Danske Artist:

ANDERS TRENTEMØLLER

KASPER BJØRKE

KATO

MEDINA

NOIR

Dancechart.dk-Prisen:

CLARA SOFIE & RUNE RK / Når Tiden Går Baglæns

KATO Feat. OUTLANDISH / Desert Walk

KATO Ft. U$O & JOHNSON / Hey Shorty (Yeah Yeah Pt. II)

MORTEN HAMPENBERG & ALEXANDER BROWN Ft. YEPHA: / Skub til Taget

RASMUS SEEBACH / Natteravn

CHILI-PRISEN (DK-Prisen):

CLARA SOFIE & RUNE RK / Når Tiden Går Baglæns

KATO Ft. U$O & JOHNSON / Hey Shorty (Yeah Yeah Pt. II)

MEDINA: Ensom

MORTEN HAMPENBERG & ALEXANDER BROWN ft. YEPHA: / Skub til Taget

RASMUS SEEBACH / Natteravn

Årets Danske Album:

JATOMA / Jatoma

KATO / Discolized

LUCY LOVE / Kilo

TRENTEMØLLER / Into The Great Wide Yonder

VISTI & MEYLAND / Visti & Meyland

Årets Danske Remix:

ABA & SIMONSEN / Stromae: Alors On Danse (Aba & Simonsen Booty Mix)

FAUSTIX / Morten Breum: Moist (Faustix Remix)

KATO / Rasmus Seebach: Natteravn (Kato Remix)

MARTINEZ & MATHIAS MESTENO / One Brother Ft. Frankée: Under The Water (Martinez & Mesteno Remix)

SVENSTRUP & VENDELBOE / Medina: Vi To (Svenstrup & Vendelboe Remix)

Årets Danske Urban-Udgivelse:

JSL aka RUF / Yellow Bird

LUCY LOVE / Poison

NABIHA / The Enemy

NU AMSTERDAM PROJECT / Clap

ODENSE ASSHOLES / Tovepigen

Årets Internationale Klub-Hit:

DUCK SAUCE / Barbra Streisand

LADY GAGA / Bad Romance

SHAKIRA Feat. FRESHLY GROUND / Waka Waka (This Time For Africa)

STROMAE / Alors On Danse

YOLANDA BE COOL & DCUP / We No Speak Americano

Årets Internationale DeeJay-Favorit:

EDWARD MAYA Feat. VIKA JIGULINA / Stereo Love

SWEDISH HOUSE MAFIA Ft. PHARRELL / One (Your Name)

TENSNAKE / Coma Cat

TIM BERG / Seek Bromance

YOLANDA BE COOL & DCUP / We No Speak Americano

Årets Danske DeeJay-Favorit:

CLARA SOFIE & RUNE RK / Når Tiden Går Baglæns

KATO Ft. U$O & JOHNSON / Hey Shorty (Yeah Yeah Part II)

MORTEN HAMPENBERG & ALEXANDER BROWN ft. YEPHA: / Skub til Taget

NOIR / Africanism

SVENSTRUP & VENDELBOE Feat. KAREN / I Nat

Årets Internationale DeeJay:

DEADMAU5 / Vega

FEDDE LE GRAND / Sensation

JIMPSTER / Dunkel

MARC ROMBOY / Simpel

SKREAM & BENGA / Vega

Årets Danske Producer:

ANDERS TRENTEMØLLER

MATHIAS MESTEÑO

NOIR

PROVIDERS

YO AKIM

Årets Danske DeeJay:

ALEXANDER BROWN

DANIEL KANDI

KATO

MORTEN BREUM

NOIR

Årets Internationale Upfront-Udgivelse:

DEADMAU5 & WOLFGANG GARTNER / Animal Rights

DUCK SAUCE / Barbra Streisand

FLIGHT FACILITIES Ft. GISELLE / Crave You

SOUL CLAP / Extravaganza

TENSNAKE / Coma Cat

Årets Danske Upfront-Udgivelse:

HANKAT / Be The First

KASPER BJØRKE / Heaven

KENTON SLASH DEMON / Sun

LAID BACK / Cocaine Cool

NOIR / Africanism

Årets Danske Klub:

CULTURE BOX / København

DUNKEL / København

RÖK / Aarhus

SIMONS / København

TS BAR / København

Årets Danske Event:

COPENHAGEN BEACH PARTY / København

JESUS WAS A DANCER / Aarhus

RAW / København

SENSATION / København

STELLA POLARIS / København

Årets Danske Upfront-DeeJay: (Præsenteret af PIONEER DJ)

2000F

CHRIS MINUS

COPYFLEX

MARTINEZ

NIMA GORJI

Årets Danske Mainstream-DeeJay: (Præsenteret af BURN)

ANDREAS KONGSTED JENSEN / Kongsted

CHRISTIAN LARSEN / DJ Chrelle

KIM BIRK / DJ Birk

PATRICK PEREIRA

Årets Danske Mobil-DeeJay: (Præsenteret af DJZ.DK)

JENS NIELSEN / Blow Star

JESPER SØRENSEN / Kult

MICHAEL PEDERSEN / Endless

Årets Danske Diskotek:

CLUB CHRISTOPHER / København

CLUB RETRO / Odense

MONKEY CLUB / Viborg

NATTOGET / Slagelse

TRAIN / Aarhus

Danish DeeJay Battle 2011

Afsløres efter de 2 semifinaler

KIM SCHUMACHERS DEEJAY-PRIS (Ærespris)

Modtagere afsløres til DDJA 2011

De Bedste Hilsner

Danish DeeJay Awards

Langvaddam 25

DK-2500 Valby

T: 40309596

M: [email protected]

W: www.ddja.dk

Kontakt:

Har I spørgsmål, så kontakt os gerne enten via mail, eller på tlf. 40309596 mellem 09.00 og 23.00.

Vi formidler gerne kontakt til artister og nominerede med henblik på interviews.

Tid/Sted:

Søndag d. 24. april kl. 18.00 (showstart kl. 20.00)

Valby Hallen

Julius Andersens Vej 3

2450 København SV

Akkreditering:

www.ddja.dk/presseakk

Kan ses på www.DDJA.dk eller kan ses allernederst i denne mail.

På scenen:

Kato, Ida Corr, Camille Jones, Johnson, Lucy Love, Electric Lady Lab - mange flere navne følger på www.ddja.dk

DDJA Logo:

Kan hentes til fri brug i forbindelse med omtale af DDJA - Hent under PRESSE/DOWNLOAD på www.ddja.dk

Pressebilleder:

DDJA stiller gerne billeder fra tidligere år gratis til rådighed i forbindelse med DDJA, mod akkreditering (Foto: www.ddja.dk samt evt. fotograf)

Kontakt [email protected] hvis du mangler noget.

Efter at Medina en kold forårsdag sidste år tog hele 4 priser ved årets største awardsshow, er det igen blevet tid til at stille skarpt på hvad der rører sig på klubber og diskoteker.

Det var i 2010 endnu engang en totalt udsolgt Valby Hallen, der oplevede et brag af et show, så vi kan kun opfordre folk til at komme hurtigt ud af posen og sikre sig billet. Det bliver som altid nogle af de allerstørste artister og DeeJays, der optræder.

Danmarks officielle awardshow for ungdomskulturens musik, clubbing og coolness byder på alt hvad der kan krybe og gå af kendte personligheder og feststemte clubbers. De møder alle op for at hylde heltene fra nattelivet.

Det bliver en eksplosion af en aften for de fremmødte, og det sker som altid, som traditionen foreskriver: Søndag i påsken - d. 24. april - Dørene åbner kl. 18.00

DDJA arrangeres bl.a. i tæt samarbejde med Dansk Musiker Forbund, Dansk Artist Forbund og Danish DeeJay Organization.

Billetsalget er startet på www.ddja.dk & www.lidtmere.dk

Kato slår nomineringsrekorden

Aldrig før i DDJA-historien har en person eller gruppe præsteret at få 8 nomineringer, men nu er Rune RK's rekord med 7 nomineringer i 2004 slået af fænomenet Kato der har haft et helt fantastisk år og fået sit endelige gennembrud.

Thomas Kato Vittrup startede for nogle år siden som DeeJay, og har i stil med Medina, Rune RK, Morten Breum, Anders Trentemøller og andre taget turen igennem "DDJA-systemet". Han står nu på toppen efter et år med flere nr. 1 hits på Dancechart og salgshitlister.

Det er blandt andet samarbejdet med Jon Nørgaard, Outlandish, Johnson og U$o, der har bragt Thisted-drengen helt til tops.

Da DDJA ringede Kato op for at fortælle den gode nyhed fløj han nærmest op under loftet: "Det er jo helt vildt, og jeg er den stolteste person lige nu. Jeg havde slet ikke drømt om dette kunne ske, og hele 8 statuetter gør mig målløs, når jeg ved det slår både Rune RK, Safri Duo, Medina og andre dygtige artister" udtaler Kato.

"Jeg mindes min første nominering til DDJA med stor glæde, og min første statuette er noget ganske særligt for DDJA står mit hjerte nært"  fortsætter Kato, som er den danske artist, der i 2010 tegnede den største internationale pladekontrakt for en dansk musiker, det hos tyske Universal Music. Det betyder at Kato d. 29. januar udsender sin første single i det store land sydpå. Han har også hittet i, det ellers ofte for danske musikere så svære naboland Sverige samt indtaget førstepladsen på den russiske dancechart.

Lige nu er Kato igen på vej op af hitlisterne. Singlen "Sjus" med Camille Jones, Ida Corr og Johnson er udsendt for 3 uger siden og har indtaget førstepladsen på singlesalgshitlisten. "Sjus" bliver også et af de numre Kato optræder med til DDJA, når det går løs den 24. april.

Kontakter


Emner


Kultur