PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/nyhed-combitents-fra-dancover-k%C3%B8b-6-partytelte-og-betal-for-1-21446

Nyhed! CombiTents® fra Dancover – køb 6 partytelte og betal for 1!

Pressemeddelelse juli 7, 2015

Med et CombiTents® fra Dancover kan du skalere dit partytelt, så det det altid passer til den begivenhed, du skal fejre. Det er ganske enkelt en genial løsning, som samtidig gør det meget nemmere at vælge det rigtige telt, næste gang du skal investere i et partytelt i god kvalitet. Med et sektionsopdelt CombiTents® bruger du kun det antal sektioner, du har behov for til den aktuelle begivenhed. Derfor kan du få 6 partytelte og kun betale for 1!

PT18153

CombiTents® - en genial idé baseret på mange års erfaring

Dancover har næsten 20 års erfaring med partytelte til både private og professionelle brugere. Det er denne erfaring og viden, som har ført til udviklingen af et simpelt men særdeles effektivt system, der giver dig mulighed for altid at have et partytelt i præcis den størrelse, du har brug for. Tidligere var man nødt til at vælge en fast størrelse til et arrangement, men så havde man problemet næste gang, man ville holde noget – for så var teltet ofte for stort eller for lille. Med et CombiTents® fra Dancover bliver dit partytelt fleksibelt, så du altid har præcis den størrelse telt, du har brug for - uanset om du skal invitere 20 eller 100 gæster.

CombiTents® er en helt enkel men meget oplagt løsning

’Hemmeligheden’ bag Dancover CombiTents® partytelte er i virkeligheden ganske simpel – sektioner. Ved at vælge et sektionsopdelt partytelte får du markedets mest fleksible løsning, som altid passer til dit behov og antal gæster. Det tager tid at sætte et stort telt op, så ofte vil man måske ikke stille det op, hvis man kun skal være et mindre antal mennesker, men med et CombiTents® stiller du kun det antal sektioner op, som skal bruges. Genialt er måske et stort ord, men det sektionsopdelte partytelt har vist sig at være en fantastisk brugbar løsning for rigtig mange mennesker.

CombiTents® byder på mange vigtige detaljer

Når man udvikler et partytelt i sektioner, skal man naturligvis arbejde med nogle praktiske detaljer, så teltet bliver nemt at sætte op, tage ned og kombinere. Teltet skal desuden være tæt både hvad angår vind og vand, og så skal der være nem adgang. Her kan du se nogle af de vigtige detaljer, som gør CombiTents® til et partytelt i en klasse for sig:  

  • Innovativt Trippel Velcro Closure System
  • Leveres i fuld størrelse med alle sektioner kombineret fra start
  • Mange forskellige størrelser bl.a. 5x10m, 6x12m og 8x16m.
  • Double Velcro Windstop beskytter mod regn og vind
  • Døråbning med velcro i begge endevægge
  • Nemt at fjerne og tilføje sektioner af teltet

Gazellevirksomhed

Dancover A/S er et e-handelsselskab med hovedsæde i Hellebæk i Nordsjælland. Virksomheden har specialiseret sig i salg af bl.a. partytelte, pavilloner og havemøbler m.m. til både private og erhverv. Dancover blev stiftet i 2003 og er siden vokset kraftigt og har i dag over 70 ansatte. Indtil videre har virksomheden været kåret som gazellevirksomhed af Børsen i både 2012 og 2013. Dancover forhandler i dag sine produkter i 28 lande i Europa.

Pressekontakt:

Allan Poulsen

Tekstforfatter

[email protected]

Tlf. 2812 2130

Foto:

Vedhæftet - ellers kontakt Dancover


Video:
CombiTents® partytelt fra Dancover – her kan du se, hvordan det er muligt at få 6 partytelte og kun betale for 1!

http://www.dancovershop.com/dc-media/videos/PT18153.mp4