PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/nye-stole-designs-i-nye-materialer-11906

Nye stole designs i nye materialer

Pressemeddelelse maj 3, 2011 Livsstil

Også i år benyttede Crassevig Milano messen til at introducere en række spændende nyheder. Nogle uortodokse og andre helt utraditionelle.

Crassevig2011 Pola 004 Side LCStudio HR

Stole serien POLA er designet af den gamle mester, Luigi Crassevig selv. POLA er udført som en skalstol og er beskyttende, elegant og udført i en skyhøj kvalitet i varierende tykkelser, som kun er muligt ved hjælp en avanceret støbeteknik i polyuretan.  

Siddekomforten er helt i top og polyuretan skallen udføres i 4 farver. Sort, hvid rød eller beige. Gennemfarvet eller med sort bagside. 

POLA fås med 4 ben eller med medestel i forkromet udførelse eller pulverlakeret i skallens farve og kan anvendes både inde og ude og stabler 16 stk. på gulvet.

POLA er udviklet til café, kantine, skoler og konference og styrke testet efter EN Standard på højeste niveau.

STEM. Design: Patrick Norguet
Allerede for 2 år siden blev de første prototyper vist på Milano messen. Men nu er de færdige og klar til produktion. I mellemtiden er der sket en lang række forbedringer og STEM udføres nu i 100 % aluminium med sæde i polyuretan eller stof efter ønske. STEM fås i 4 farver og kan bruges både inde og ude.

PERSIA, design Enrico Franzolini
Prototypen på PERSIA blev vist sidste år, og er nu kommet i serie produktion. Designet er enkelt og helt afklaret i rette linier. Konstruktion og sæde-ryg skal følges ad. Skallen udføres i 4 farver polyuretan, finer eller polstring. STEM fås også med armlæn i blød polyuretan, som gør det muligt at ophænge stolen i armlænene på bordpladen. PERSIA for kunder, som frem for alt ønsker et helt selvstændigt design

Brochure på alle nyheder kan bestilles hos Crassevigs agent: [email protected]  og møbler kan købes hos en række autoriserede forhandlere af erhvervs- og boligmøbler.

Kontakter


Emner


Livsstil