pressport logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/nye-kontorer-til-brobyggerne-p%C3%A5-femern-b%C3%A6lt-7223

Nye kontorer til brobyggerne på Femern Bælt

Pressemeddelelse

Oplevelsen af natur blandes med et stilrent design i nyt kontorlandskab hos Femern Bælt A/S, der er klar til Europas største brobyggeri i næsten 2000 m2 spritnye kontorlandskaber ved Søerne i København.

Femern Bælt reception
Møbelsnedkere fra Jönsson Inventar a/s har arbejdet med enkle rene linier i et minimalistisk skandinavisk design med indbygget og fjernstyret blå belysning, der symbolsk spejler himlens og havets blå farve på hele etagen.


Entreprenørfirmaet Jönsson a/s har afsluttet totalrenovering af 2. salen i Sund & Bælts domicil i Vester Søgade, hvor Femern Bælt A/S nu råder over 62 topmoderne kontorer med spritnye faciliteter. Projektet er blevet til i samarbejde med Arkitekt Poul R. Jespersen og Torben Odal som el-ingeniør.

Entreprisen var oprindeligt opdelt i to dele, sådan at nedrivning og genopbygningen af de nye kontorer hørte under hver sit udbud, men i skarp konkurrence ved en indbudt licitation vandt Jönsson a/s begge udbud, og det 112-årige håndværksfirma har stået for alt el-, maler-, gulv- og tømrerarbejde.

- Der er tale om en storentreprise til 7,8 millioner kroner, hvoraf den ene million er blevet gået til et specialdesignet serverrum. Ombygning og nyindretning er gennemført i to etaper, så Femern Bælt har haft mulighed for at fortsætte deres arbejde i den modsatte ende af etagen, hvor vi har arbejdet, fortæller byggeleder Michael Jensen fra Jönsson.

Naturen er trukket ind i kontorlandskabet

Der er blevet arbejdet meget med at holde kontorerne i stilrent design, og alle dørene til etagens kontorer har som en ekstra finesse fået et sideparti af farvet glas i nuancerne blå, grøn og et klart glas, således at solens stråler skaber et spil af lys og farver i gangene. Tanken er, at naturens farver skal blande sig med kontormiljøet og på den måde give ekstra liv og energi.

Det enkle udtryk går igen i selskabets nye reception med tilstødende bibliotek, som er blevet til i et samarbejde mellem arkitekt Poul R. Jespersen og Jönsson Inventar. Skranker og diske er håndlavet i et enkelt skandinavisk design med glatte overflader holdt i sort og hvid.

- Receptionen er bygget op omkring enkelt og elegant snedkerhåndværk, fortæller Ralph McCurdy, projektleder hos Jönsson Inventar a/s, idet han fremhæver husets interne trappe, der fra receptionen fører direkte til A/S Øresund på tredje sal.

Den oprindelige trappe er blevet renset helt i bund, så kun stålvangerne stod tilbage. De er efterfølgende beklædt med træ og sort linoleumsgulv samt håndlister i stål.

Billedtekst: Femern Bælts nye reception er designet i rene linjer og overflader, idet disken har fået indbygget fjernstyret blå belysning, der symbolsk spejler himlens og havets blå farve på hele etagen. 

Yderligere oplysninger: Jönsson a/s - Byggeleder Michael Jensen på telefon 40 78 34 66

Jönsson Inventar a/s - Projektleder Ralph McCurdy på telefon 27 87 36 84



Kontakter


Michael Jensen

byggeleder
Jönsson a/s
mje@jonsson.dk
40783466
http://www.jonsson.dk

Nøgleord


Byggeri


Femern Bælt reception
Møbelsnedkere fra Jönsson Inventar a/s har arbejdet med enkle rene linier i et minimalistisk skandinavisk design med indbygget og fjernstyret blå belysning, der symbolsk spejler himlens og havets blå farve på hele etagen.
Hent | 1,89 MB | .JPG

Zip og hent alle filer