PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/nye-designbobler-7878

Nye designbobler

Pressemeddelelse september 16, 2009 Livsstil

AQVIA er navnet på en helt ny danskvandsmaskine fra AGA og betyder intet mindre end ”vandets vej”. Med den nye danskvandsmaskine sætter AGA fokus på det gode danske postevand og en sund livsstil. Resultatet er en danskvandsmaskine i rent design, der matcher den skandinaviske stil

AQVIA exclusive black angle

Den nye danskvandsmaskine AQVIA puster liv i det danske postevand og er ren luksus i rustfrit stål. Den er fremstillet med design, funktion og kvalitet for øje, og med sit rene udtryk glider danskvandsmaskinen let ind i de fleste køkkener.

AQVIA gør det nemt at tilføre postevandet karakter og forny oplevelsen med brus og bobler. Og der er god grund til at vælge det gode danske postevand, som er mineralholdigt, rent og en sund måde at slukke tørsten på.

- Vi ønsker at sætte det gode danske postevand tilbage på bordet. Og navnet AQVIA er valgt ud fra vores fokus på vand og en sund livsstil, siger Gert Christiansen, som er ansvarlig for AGA’s nye satsning i Danmark. Det er første gang, at AGA producerer en danskvandsmaskine under eget brand.

Rindende vand er den daglige kilde til liv og vækst, og i Danmark har vi vand af høj kvalitet i hanerne. Flere og flere danskere vælger selv at tilsætte brus til postevandet og få lidt ekstra forkælelse i hverdagen. Brus og bobler har desuden den sidegevinst, at de forstærker madoplevelsen ved at skærpe smagssanserne.

Danskvandsmaskinen AQVIA er i butikkerne fra primo november 2009. Vejl. udsalgspris 1.199 kr. inkl. kulsyrepatron, der giver ca. 60 liter danskvand. AQVIA forhandles blandt andet hos Inspiration, Kop&Kande, Magasin og Punkt 1. Læs mere på: www.sparklingwater.dk

Kontakter


Emner


Livsstil