PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ny-tjeneste-g%C3%B8r-det-muligt-at-f%C3%A5-foretaget-en-analyse-af-dine-betalinger-til-l%C3%A5n-og-forsikringer-26621

Ny tjeneste gør det muligt at få foretaget en analyse af dine betalinger til lån og forsikringer

Pressemeddelelse februar 26, 2021 Letfinans Økonomi Økonomitjek Open banking Lån Forsikringer

Betaler du for meget på dine lån og forsikringer? Ny tjeneste gør det muligt at få foretaget en analyse af dine betalinger til lån og forsikringer, og sætter dig i forbindelse med potentielt store besparelser.

For mange danskere er lån og forsikringer et område, som ikke har den store interesse. De fleste benytter blot den samme bank de altid har haft til lån, og når først man har en forsikring, bliver man ofte hos samme selskab i adskillige år. Med en ny form for betalingsanalyse kan Letfinans ØkonomiTjek se om kunden kan spare penge på sine lån og forsikringer.

Letfinans ØkonomiTjek er en af de nye aktører, som benytter sig af det såkaldte Open Banking, som bl.a. giver bankkunderne ejerskab over deres egne data i deres netbank. Det betyder, at kunden kan bede en aktør, som f.eks. Letfinans, om at foretage analyse af betalinger til lån og forsikringer. Med analysen i hånden kan Letfinans give kunden et overblik over betalingerne, og samtidig sætte kunden i forbindelse med andre udbydere af enten lån eller forsikringer, som kan sikre kunden større besparelser.

”Vi ser i stigende grad danskere benytte sig af muligheden for at få lavet en analyse gennem Letfinans ØkonomiTjek. Open Banking har egentlig eksisteret i et par år, men med de løbende forbedringer der har været fra bankernes og de nye tjenesters side, er produkterne og oplevelsen blevet bedre, og vi vil se en stigende brug af denne type tjenester som vores”udtaler Direktør Marc Rossing

”De fleste lån og forsikringer som den almindelige dansker har, er relativt standardiserede, hvorfor prisen går hen og bliver et afgørende parameter. Når vi har foretaget en analyse, kan vi indhente flere tilbud til kunden på lån eller forsikringer, og dermed sikre kunden store besparelser. Eksempelvis sparer vore brugere 19.440 kr. i gennemsnit om året ved at benytte sig af samlelån gennem Letfinans ØkonomiTjek”siger Direktør Marc Rossing.

Letfinans.dk - https://letfinans.dk/

Vestergade 3a

1456 København K

Direktør Marc Rossing

Tlf. 40212525

[email protected]

Kontakter


Peter Rossing

Direktør
Leadvise A/S
pr@be************ Vis...
40212*** Vis...

Emner


Letfinans Økonomi Økonomitjek Open banking Lån Forsikringer