PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ny-kontorstol-med-ergonomisk-verdenspatent-3689

Ny kontorstol med ergonomisk verdenspatent

Pressemeddelelse februar 15, 2007 IT

Sedus introducerer nu en ny ergonomisk kontorstol med dorsokinetik og ekstra ventilation af sæde og ryg designet Af Michael Kläsner. Dorsokinetik er et verdenspatent udviklet til kontorstole af Sedus.

På Orgatec i Køln, som er Europas største messe for b-t-b møbler og indretning introducerede Seldes den nye ergonomiske stole serie black dot med det patenterede dorsokinetik på kontorstolen som standard.

Dorsokinetik er et Sedus verdenspatent, som får ryggen til at dreje når stolens bruger drejer overkroppen, hvilket sikrer en væsentlig bedre ergonomisk støtte af ryggen.
Som alle øvrige ergonomiske kontorstole fra Sedus leveres black dot altid med vægtjusterbar similar automatik, regulerbar lændestøtte samt vippe- og glidesæde fro tilpasning af arbejdsstilling og sædedybde.

Black dot fås endvidere med 2 ryghøjde samt forskellige typer armlæn og polstringen er i siderne forsynet med et med en membran som sikrer fri ventilation. Metaldelene udføres i poleret aluminium eller pulverlakeret aluminium i aluminium eller sort farve. Alle med store 65 mm hjul.

Black dot består udover ergonomiske kontorstole af en serie gæste- og mødestole med 4 ben eller et fjedrende medestel, som alle kan stables.

Alle black dot gæste- og mødestole leveres med forkromet stel eller stel i pulverlakeret sort eller aluminiums farve.

Black dot kan nu ses og demonstreres hos alle Sedus Partnere i Danmark.


Billede:
Black dot kontorstol med dorsokinetik
Black dot kontor- og gæstestole

Kontakter


Emner


IT