PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ny-ivarsson-projektkonsulent-i-nordjylland-19572

Ny Ivarsson projektkonsulent i Nordjylland

Pressemeddelelse januar 7, 2015 Ivarsson Nyt job

Anette Løff Hornung er tiltrådt som Projektkonsulent hos ivarsson a/s med ansvaret for at servicere vores nordjyske samarbejdspartnere i det projekterende og udførende led.

Anette Løff Hornung

Anette har haft en lang karriere i møbelbranchen senest hos møbelproducenterne Engelbrechts A/S og Fritz Hansen A/S. Hun ser nu frem til at kunne inspirere og vejlede byggeriets parter om mulighederne med fibercement i aktuel arkitektur.

Ivarsson er virksomheden bag EQUITONE, som er et mineral-kompositmateriale der skaber et markant æstetisk udtryk, samtidigt med, at materialet udmærker sig ved særdeles gode fysiske egenskaber. Det er fremstillet af fibercement, med cement som bindemiddel, sammen med udsøgte fibre.
EQUITONE består af fire typer: Tectiva, Natura, Pictura og Linea som skaber nye muligheder inden for facadebeklædning med fibercement. Det fleksible materiale er kendetegnet ved en høj grad af arkitektonisk frihed, og materialeegenskaberne gør serien til et byggemateriale, der ikke tåler sammenligning.

Fakta om Ivarsson A/S
Ivarsson er kendt som udvikler af en række byggeplade- og systemløsninger. Virksomheden skiller sig ud ved at levere energirigtige og bæredygtige facadeløsninger til konkurrencedygtige priser. I mere end 30 år har Ivarsson leveret innovative kvalitetsprodukter til byggeriet, der stadig stiller højere krav til kvalitet, miljø og sikkerhed. Ivarsson er en del af Etex Group, som er en familieejet belgisk industrikoncern, repræsenteret i 45 lande.

Emner


Ivarsson Nyt job