PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ny-fusion-i-den-danske-advokatbrache-10977

Ny fusion i den danske advokatbrache

Pressemeddelelse august 31, 2010 Erhverv

De frække drenge i klassen slår sig sammen

Det internationalt fokuserede advokatfirma DANDERS & MORE i København fusionerer nu med det unge og ambitiøse NSR Advokatfirma. DANDERS & MORE, der for to år siden gennemførte en fusion med advokat Claus Abildstrøm og LLC advokatfirma, styrker således sin position som et transaktionskontor for internationale erhvervsklienter, og får udover partnerne Philip Nyholm og Frantz Sigersted-Rasmussen også udvidet klientbasen med en række driftige klienter - herunder PARKEN Sport & Entertainment A/S. 

Såvel DANDERS & MORE som NSR betragter sig lidt som de frække drenge i klassen på grund af deres meget forretningsmæssige tilgang til sagsbehandlingen, der får dem til at skille sig ud i en branche, der generelt abonnerer på et mere traditionelt image. At den nye fusion er en "win-win" for begge virksomheder er senior partner Anders M. Hansen ikke i tvivl om:

"Frantz og Philip har gennem de seneste år opbygget en imponerende forretning og et uovertruffen netværk. Fusionen er ren "plug-and-play". Og med denne fusion - plus den vi gennemførte for to år siden - er vores partnerkreds nu næsten tredoblet, hvilket giver os en endnu stærkere berøringsflade til nye og eksisterende kunder". 

Selvom NSR Advokatfirma har succes, er fusionen med det større DANDERS & MORE dog et naturligt skridt, understreger partner Frantz Sigersted-Rasmussen: "Advokatbranchen er i en brydningstid, og det giver oplagte muligheder for mellemstore kontorer med en krystalklar profil i markedet. Og sådan en har DANDERS & MORE med sin store internationale klientbase. For os er fusionen derfor som at rykke fra første division op i superligaen".

 Yderligere oplysninger om DANDERS & MORE og fusionen: Senior partner Anders M. Hansen mobil: 45 2811 0745

www.dandersmore.com

 

Kontakter


Jesper Klit

Jesper Klit & Partners
jespe*************** Vis...
39617*** Vis...

Emner


Erhverv