PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ny-effektiv-mini-mba-til-norske-ledere-i-n%C3%A6ringslivet-danmarks-f%C3%B8rende-firma-innenfor-lederutdanning-starter-n%C3%A5-opp-i-norge-17922

Ny effektiv mini MBA til norske ledere i næringslivet. Danmarks førende firma innenfor lederutdanning starter nå opp i Norge.

Pressemeddelelse april 1, 2014 Mini MBA Ledelse Udvikling Probana Business School Norge Vækst

I mai introduseres ProbanaBuisness School sin populære Mini MBA på norsk i Oslo , Stavanger og Bergen.

Billede til PM

Interesser for utdanningen i Norge er stor. I våre naboland Danmark og Sverige er Mini Mba blitt veldig god mottaket.

Over 4000 ledere har gjennomført en Mini MBA - og i 2011 ble Probana kåret til den beste levrandør av hvidererutdanning i Danmark. Fremgangen med Mini MBA kan forklares med at utdanningen ser på Næringslivets behov og etterspørsel etter kompetanse og effektivisering innenfor lederskap

Probana er tilrettelagt slik at deltakerne ikke behøver og bruke mer enn fem timer i uken i åtte måneder. Det er mindre tid enn andre MBA utdanninger, men deltakerne får like mye ut av det, uten og gi avkall på andre ting.

Hele utdanningen foregår på norsk og Probana samarbeider med velkjente forelesere fra det norske Næringsliv. Mini MBA er en lederutdanning som henvender seg til både nye og erfarne ledere som vil få en bedre forståelse for og samtidig utvikle sitt lederskap i hverdagen.

Utdanningskonseptet som blir kalt Bleded Learning ,gir tidspressete ledere en mulighet for gjennomføre en videreutdanning som erkompetanseutviklende.

Mini MBA er skapt ut av de nyeste lederteorier,som omsettes til praktikk av dyktige og engasjerte lærere som inkluderer kursdeltakernes egne erfaringer.

"Kursopplegget med e -læring og en undervisningsdag pr . modulen passer perfekt inn i en travl hverdag. Teoriene kan brukes direkte i hverdagen", sier tidligere kursdeltaker John Hansen , VD for Nokia Danmark .

Kurspakken består av seks moduler som er fordelt på strategi , organisasjon , management, informasjonssystem ( MIS ) og markedsforståelse. Studien gjennomføres med e -læring som kombineres med forelesninger og kursdage .

"Utdanningen har en god balanse mellom selvstudier og undervisning fra inspirerende forelesere og eksperter som setter teoriene i relasjon til praktiske sammenhenger", sier Irene Fischer Jørgensen, prosjektleder hos Microsoft.

Mini MBA gjennomføres på Radisson Blu Hotel i Oslo , Stavanger og Bergen. Probana er et utdannings og konsulentfirma som startet i Danmark i 1992.

Probana Business School er orientert om rådgivende og forskningsaktiviteter,og tilbyder utdanning i lederskap, HR , psykologi, Kommunikasjon og e -læring .

Med utgangspunkt i Blended Learning og effektive undervisningsmetodeutvikler Probana mennesker og virksomheter.

Mere information finner du på http://www.probana.com/dip_oslo.asp

Emner


Mini MBA Ledelse Udvikling Probana Business School Norge Vækst