PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ny-dansk-4x4-mini-dumper-flytter-jord-i-alt-terr%C3%A6n-22509

Ny dansk 4x4 mini-dumper flytter jord i alt terræn

Pressemeddelelse april 28, 2016 Mini-dumper Motortrillebør

Kraftigt opbygget dansk motortrillebør laster 1.600 kg

1144 1

Nu lanceres en dansk udviklet og produceret ’mini-dumper’, som er den hidtil stærkeste og mest ergonomiske motortrillebør på markedet i den størrelse.

Den nye RCD1600 er 4-hjulstrukket, og Lombardini LS350 Diesel Silence motoren, der yder 6,8 HK, har el-start og maskinstøj under 85 dB. Kan også leveres i CO2-neutral udgave med el-motor og batteripakke.

Kapaciteten er høj med et 650 liter stort lad, der laster op til 1.600 kg, og det gør maskinen interessant for anlægsgartnere og entreprenører.

Alsidig og terrængående
Mini-dumperen er idéel til at grave, læsse og transportere jord, sand, sten og andre materialer på alle underlag. Det pendulerende 4-hjulstræk og Sauer Danfoss hydrostaten sikrer stabil kørsel uanset, om det går op eller ned i terrænet.

Maskinen har højt og lavt gear med spærring - og under kørslen kan man vælge at stå på den affjedrede ståplatform eller at gå. Med et patenteret styresystem og sikkerhedssystem med automatisk stop er mini-dumperen komfortabel og sikker at køre.

Løftearme med flere fordele
Den nye RCD1600 mini-dumper har hurtigt skift og lynkobling af tilbehør som f.eks. skovl. Skovlen kan bruges til selvlæsning af dumperen – til at læsse andre maskiner – og til at planere i terrænet.

Styrepulten har olie-alarm, tænd/sluk på nøgle samt timetæller - og har integreret en sikkerhedsfunktion, der fjerner risikoen for fastklemning af føreren.

Set til 129.900 kr. excl. moms. Yderligere information på www.RcHolm.dk 

Emner


Mini-dumper Motortrillebør