PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ny-bestyrelsesformand-hos-triplenine-group-a-s-danma-22410

Ny bestyrelsesformand hos TripleNine Group A/S, Danma

Pressemeddelelse marts 31, 2016 TripleNine Group Torben Svejgaard

Harald Røkenes har været bestyrelsesformand, siden TripleNine Group blev dannet ved fusionen mellem TripleNine og Koppernæs i 2013. På generalforsamlingen i april ønsker Harald Røkenes at afslutte sin formandstid i selskabet. Formandsskiftet har været planlagt og kommunikeret til ejerne for et stykke tid siden.

Torben Svejgaard 2
Torben Svejgaard har en lang karriere som topleder i internationale industriselskaber.

Bestyrelsen og aktionærkredsen har været meget glad for Harald Røkenes’ store bidrag til TripleNine Group’s udvikling og ikke mindst arbejdet med de udfordringer, der altid er i forbindelse med en fusion af to virksomheder. Omvendt respekterer de naturligvis Haralds beslutning og ønsker ham al mulig held og lykke fremover.

Aktionærerne har været igennem en grundig proces for at finde en efterfølger, hvilket har resulteret i, at Torben Svejgaard vil blive valgt som ny formand på den ordinære generalforsamling 14. april. Torben Svejgaard har en lang karriere som topleder i internationale industriselskaber og har senest i perioden 2008-2014 været koncernchef i én af verdens førende fiskefodervirksomheder, BioMar. Han opsagde sin stilling i BioMar i 2014 for at hellige sig bestyrelsesarbejde og har p.t. 4 andre bestyrelsesposter, bl.a. inden for lakseforarbejdning, svineopdræt og petfood – alle segmenter, som TripleNine Group henvender sig til.

Aktionær-repræsentanterne Hans Peter Koppernæs og Anker Mejnertz fortæller om valget af Torben Svejgaard: ”Torben har en stærk ledelsesbaggrund i internationale organisationer og har gennem sit virke i BioMar et indgående kendskab til industrien og ikke mindst til TripleNine Group’s største kundegruppe. Bl.a. derfor er vi overbeviste om, at han sammen med den øvrige bestyrelse, den nye CEO Jes Bjerregaard og alle de kompetente medarbejdere vil sikre en yderligere stærk udvikling af TripleNine Group.”

Torben Svejgaard er begejstret: ”Det kan lyde som en forslidt frase, men det er en drømmeposition for mig.
Vores industri er spændende og dynamisk, selvom den naturligvis heller ikke er uden udfordringer. TripleNine Group’s stærke position giver en fantastisk platform for den videre rejse, som jeg både er glad for og stolt over at blive en del af”.

Kontaktpersoner:
Hans Peter Koppernæs: +47 977 71 771
Anker Mejnertz: +45 4015 0999
Harald Røkenes: +47 9181 9851
Torben Svejgaard: +45 2360 0495


TripleNine Group – en internationalt ledende producent af fiskemel og fiskeolie.
TripleNine Group har hovedkontor i Esbjerg, med produktionsanlæg i Danmark (Thyborøn), Norge (Vedde)
og Chile (Lota). Koncernen har desuden aktiviteter i Afrika og i Asien.
Gruppen omsætter for 1,7 mia. DKK og har 270 ansatte.

Kontakter


Emner


TripleNine Group Torben Svejgaard




Torben Svejgaard 1
Torben Svejgaard bliver ny bestyrelsesformand i TripleNine Group A/S
Hent | 3,04 MB | 5440 x 4080 | .jpg

Torben Svejgaard 2
Torben Svejgaard har en lang karriere som topleder i internationale industriselskaber.
Hent | 3,79 MB | 4252 x 3071 | .jpg

Zip og hent alle filer