PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ny-2x18v-batteri-klipper-klarer-den-store-pl%C3%A6ne-25494

Ny 2x18V batteri-klipper klarer den store plæne

Pressemeddelelse april 11, 2019 Makita Plæne Plæneklipper Bioklip Batteri-klipper 2x18V Miljøvenlig Græsopsamler Opsamler Græs Græsplæne

Med Makita DLM460 er benzinmotoren nu udskiftet og erstattet af en 2x18V akku-motor, der klarer selv de største parcelhusgrunde.

Makita DLM460PT2

Nu lancerer Makita en super miljøvenlig plæneklipper. Den nye DLM460 med miljø- og støjvenlig 2x18V kulfri motor er identisk med benzinmodellen: Samme stærke chassis, stålskjold og hjul med lukkede kuglelejer for og bag. Samme høje ydelse, klippebredde på 46 cm og klippehøjde mellem 20-75 mm.

Eneste forskel fra benzinmodellen er den nye motor, som med en ydelse på 1.420 Watt matcher benzinudgaven, og derved nemt klarer selv de store græsplæner.

Opsamler eller bioklip

Den 60 liter store græsopsamler rækker langt, og tænker man helt grønt, laves den nye Makita let om til bioklipper: Bag på maskinen lukkes hullet til opsamleren med den medfølgende ’prop’. Dermed bliver det afklippede græs under skjoldet, hvor det findeles og falder ned i plænen som gødning.

Hurtig opladning

Motoren regulerer selv omdrejningerne ved belastning samt har overbelastningsbeskyttelse. En lampe viser, hvornår batterierne skal oplades.

Denne nye model bruger samme batteri som de øvrige ca. 270 maskiner i Makita’s batteriserie. Mere info og nærmeste forhandler på www.makita.dk

Kontakter


Emner


Makita Plæne Plæneklipper Bioklip Batteri-klipper 2x18V Miljøvenlig Græsopsamler Opsamler Græs Græsplæne