PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ny%C3%A5bnet-butik-i-lyngby-uddeler-gratis-panserglas-for-150-000-kr-26026

Nyåbnet butik i Lyngby uddeler gratis panserglas for 150.000 kr.

Pressemeddelelse september 21, 2019 Iphone reparation Lyngby

Gratis panserglas til de første besøgende.

Iphone reparation lyngby

Sådan fejrerTelerepair, at de åbner deres syvende butik med lokation i Lyngby. Fra september af kan man komme forbi deres butik på Lyngby Hovedgade 44A, og få monteret et panserglas på din mobil – helt gratis.

Panserglas beskytter din smartphone mod slag og uheld. Det kan derfor virke mærkværdigt, at en mobilreparatør gratis uddeler et produkt, der ellers er stor efterspørgsel på.

Men ifølge Julius Winther, der er medejer i Telerepair, er det også bare er en god forretning.

- Vi vil altid gerne gøre noget ekstra for vores kunder, og hvis kunderne ved, at vi gør et godt stykke arbejde, vil de også vende tilbage, når de får brug for en reparation. Butiksåbningen har givet os en rigtig god anledning til at vise, hvad vi kan. Derfor har vi også bestilt en del panserglas til værdi af 150.000 kr., så ingen behøver at gå forgæves.

Telerepair har i år allerede åbnet en ny butik på Vesterbro, men det er beliggenheden på Lyngby hovedgade 44A, Julius Winther længst har haft i sit sigte.

Før i tiden, hvis man boede i Lyngby og havde brug for en reparation, skulle man enten ind til København, op til Hørsholm eller bestille en reparation over posten. Julius Winther håber, at den kortere rejsetid, og en beliggenhed kun fem minutter fra togstationen, vil gøre Telerepair til byens foretrukne mobilreparatør.

- Rigtig mange af vores nuværende kunder er fra Lyngby. Så vi har altid gerne ville have en butik centralt i Lyngby, så de ikke behøvede at tage hele vejen ind til København. Derudover har Lyngby et uovertruffent handelsliv, som vi håber at blive en del af, siger Julius Winther.

Mobilreparation begyndte egentlig som en hobby for Julius Winther. Men ti år og syv butikker senere, er det blevet en fuldtids passion. Julius fortæller dog, at fingerfærdighederne hænger ved og han igennem de sidste mange år har repareret mange hundrede smartphones, tablets og computere.

Kontakter


Emner


Iphone reparation Lyngby