PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/nu-vil-t%C3%B8jeksperten-kl%C3%A6de-erhvervslivet-p%C3%A5-16753

Nu vil Tøjeksperten klæde erhvervslivet på

Pressemeddelelse september 16, 2013 Erhverv

Den landsdækkende kæde Tøjeksperten er mest kendt som leverandør af tøj til den moderne danske mand. Mindre kendt er det, at dele af kæden i mange år også har solgt arbejdstøj. Den ekspertise samles nu i det nye koncept Tøj4business

Tøjeksperten butik
Med Tøj4business vil Tøjeksperten nu klæde erhvervslivet på.

Med Tøj4business tilbyder Tøjeksperten fremover arbejdstøj til håndværker-virksomheder og liberale erhverv overalt i Danmark uanset størrelse, branche og beliggenhed.

Hidtil har det kun været enkelte af kædens butikker, der har solgt arbejdstøj.

”Vi kan levere tøj til virksomheder i alle brancher. Og den enkelte virksomhed kan få tøj til samtlige ansatte lige fra montøren i marken til salgskonsulenten på landevejen og bogholderen på kontoret,” siger adm. dir. Simon Würtz. 

Også eksperter i arbejdstøj

Flere af kædens butikker har mange års erfaring i salg af arbejdstøj til lokale banker og håndværkere, store selskaber, fabrikker og kommuner.

Med Tøj4business vil alle kædens butikker nu tilbyde arbejdstøj, men håndteringen vil ske i de erfarne butikker, som bliver omdannet til erhvervscentre.

Den mangeårige erfaring og know-how, der ligger i centrene, vil de øvrige butikker i kæden kunne trække på, så erhvervskunderne får optimal service og vejledning. 

Ekspertise, webshop og systue

Men hvad kan Tøj4business tilbyde, som byggemarkeder og andre af jeres konkurrenter ikke kan?

”Byggemarkeder er gode til søm og skruer. Vi er eksperter på tøj. Derudover kan vi tilrette på egen systue, hvis det er nødvendigt. Vi har samlet set et meget stort og bredt udvalg, og så har vi en Tøj4business webshop, hvor virksomhederne og deres medarbejdere nemt kan gå ind og handle,” siger adm. dir. Simon Würtz.
 

Stort og bredt udvalg

Kæden har valgt primært at satse på de velkendte mærker Kansas og Mascot indenfor traditionelt arbejdstøj til håndværkere som gartnere, tømrere og elektrikere.

Når det gælder de liberale erhverv kan eksempelvis revisorer, bankfolk og ejendomsmæglere vælge blandt hele Tøjekspertens omfattende sortiment, som pt. tæller 22 mærker, blandt andre Lindbergh, Eterna, Sunwill, Morgan og Bisón.

Fire centre

Erhvervscentrene ligger i Vejle, Frederikshavn, Slagelse og Nykøbing Falster. Der er i alt 98 Tøjeksperten butikker fordelt over hele Danmark.

Kontakter


Emner


Erhverv


Simon Würtz
Foto af administrerende direktør, Simon Würtz i Tøjeksperten
Hent | 10,84 MB | 3275 x 3275 | .tiff

Tøjeksperten butik
Med Tøj4business vil Tøjeksperten nu klæde erhvervslivet på.
Hent | 2,14 MB | 2448 x 3264 | .jpg

Zip og hent alle filer