PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/nu-kan-man-fiske-uden-at-f%C3%A5-tang-p%C3%A5-krogen-13701

Nu kan man fiske uden at få tang på krogen

Pressemeddelelse juni 1, 2012 Livsstil

Fiskekrogen blev opfundet i stenalderen, og siden er der ikke sket så meget. Men nu har et dansk firma, WeedBuster, opfundet og patenteret en smart løsning, der sikrer, at der ikke kommer tang på krogen, når man fisker.

IMGP8189

Der er intet så afslappende som at komme en tur til vandet og fiske. Vejrudsigten lover godt, og turen er planlagt i alle detaljer, men når man ankommer til fiskevandet, kan man risikere at møde en 'modstander', der gør hele fisketuren umulig, så man lige så godt kan pakke sammen og køre hjem igen. Ålegræs og andet tang har løsrevet sig og driver nu bare løst rundt i vandet. Tangen sætter sig på krogen, og gør det umuligt at fiske!

Denne situation har lystfiskere måttet affinde sig med i årevis - ja, faktisk siden stenalderen, hvor fiskekrogen blev opfundet. Dengang var krogen af ben, nu er den af højteknologisk metal, men ellers er der ikke sket de store forandringer - før nu.

Nu har et dansk firma nemlig taget patent på en lille anordning, der nemt kan monteres på krogen, så man helt undgår tang på krogen, men fisken kan naturligvis stadig bide på krogen. WeedBuster, som produktet hedder, monteres på krogen på sekunder og kan også nemt tages af igen, hvis 'tang-truslen' driver over.

WeedBuster består af et lille plastrør, der får tanget til at passere krogen uden at det kan sætte sig fast og dermed ødelægge fiskeriet. Det lille plastrør er specielt udviklet til at kunne modstå tanget, men det brister, når en fisk hugger på krogen.

WeedBuster passer til alle typer af kroge og til al slags fiskeri - dvs. både spin, flue og trolling på havet.
WeedBuster kan købes hos fiskegrejsbutikker samt på www.weedbuster.dk

Kontakter


Emner


Livsstil