PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/nu-kan-alle-selv-lave-skatteregnskab-for-deres-solceller-13722

Nu kan alle selv lave skatteregnskab for deres solceller

Pressemeddelelse juni 6, 2012 Energi & Miljø

Det er nu blevet nemmere for private at få fuldt udbytte af skattereglerne for solcelleanlæg.

Regnskabsside

Tilbagebetalingstiden på et solcelleanlæg kan reduceres med ca. 6 år ved anvendelse af virksomhedsskatteordningen. Langt de fleste vil med fordel kunne udnytte ordningen, men udsigten til regnskabsbøvl, udvidet selvangivelse og brug for revisor assistance holder mange fra at udnytte fordelene.

Virksomheden n’kelt har udviklet et internetbaseret værktøj til udarbejdelse af selvangivelse, forskudsskema m.v. Udgangspunktet har været at det skal være så let at anvende at folk uden regnskabs og skatteerfaring kan lave deres selvangivelser selv.

”Det er en skam at så mange afholder sig fra at anvende virksomhedsskatteordningen bare fordi det kan virke uoverskueligt. Der er altså stor forskel på om man opnår gratis el efter 8 eller 16 år” udtaler Ejvind Henriksen partner og idémand bag n’kelt og fortsætter ”Det er en fornøjelse når komplicerede ting kan gøres enkle og lige til, og når det samtidigt vil kunne komme så mange mennesker til gode er det svært at få armene ned”

N’kelt er et abonnements baseret system, der løbende vil blive opdateret til at følge skattereglerne og satserne, således at det også fremover bliver let at udnytte alle skattefordelene, bare man indtaster de udgifter man har.

Emner


Energi & Miljø