PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/nu-har-vi-gulvvarme-p%C3%A5-1-sal-14576

”Nu har vi gulvvarme på 1. sal..!”

Pressemeddelelse november 30, 2012 Hus og Have

Vandbaseret gulvvarme med spånplader og varmeslanger er en energirigtig løsning, når gulvet i stueplan eller på 1. sal skal renoveres. NOVOPAN KLIMAGULV byder på åbenlyse, energirigtige fordele.

Gulvvarme parket
Det færdige gulv udlægges hurtigt på gulvpap direkte oven på NOVOPAN KLIMAGULV.

Det var nøjagtig det, som Sabrina Lassen fik øje på, da hun sammen med sin tømrermester valgte NOVOPAN KLIMAGULV til undergulv i forbindelse med en større ombygning af sit hus. Mere konkret handlede det om etablering af en helt ny overetage. ”Jeg renoverer huset efterhånden som jeg får råd, og er nu kommet så langt, at jeg har fået sat en hel ny overetage på huset. Jeg havde regnet med, at der skulle radiatorer på 1. sal, men da jeg fandt ud af, hvor meget plads de optager, faldt valget på gulvvarme, som jeg også har i stueetagen. Jeg synes, at det giver den mest behagelige varme, fordi varmen er helt ensartet”, forklarer Sabrina Lassen

 Den nye overetage indeholder 80 m2 gulvareal, der udnyttes til et soveværelse og en stue. Herfra kan Sabrina Lassen nyde udsigten med smuk natur som nærmeste nabo. Hendes hus ligger i den lille by Helstrup uden for Randers i kuperet natur med marker og skov i det midtjyske.

 Gennemtænkt gulvvarme-system

NOVOPAN KLIMAGULV er et modulært undergulvsystem til vandbaseret gulvvarme med spånplader, varmefordelingsplader og varmeslanger. KLIMAGULV kan monteres på strøer eller bjælkelag og som svømmende undergulv direkte oven på et eksisterende gulv og udgør dermed et stærkt alternativ til traditionelle gulvløsninger.

 KLIMAGULV reagerer hurtigt på ændrede rumtemperaturer, og er hurtig til at justere temperaturen efter solens varmestråler. Det giver en jævn overfladetemperatur på gulvet og dermed god komfort med fuldstændig ensartet varme i hele rummet. Det betyder bl.a., at temperaturen på gulvets varme vand kan sænkes 1-2 °C i forhold til andre løsninger. En markant fordel, der luner på varmebudgettet.

 Lunt og rart på ny overetage

Det var da også disse energirigtige fordele, der fik Sabrina Lassen til at vælge NOVOPAN KLIMAGULV som undergulv i husets nye overetage. ”Sammen med min tømrer vurderede jeg løsningsmulighederne. Han anbefalede at lægge NOVOPAN KLIMAGULV, fordi det er hurtigt og nemt at lægge,” siger Sabrina og fortsætter:

 ”Da vi skulle vælge løsning til de 80 m2undergulv, var det afgørende, at spånplader, varmefordelingsplader og varmeslanger udgjorde et samlet system. Det var betryggende og dermed sikkert at lægge. Selve gulvet på overetagen er udført med store hårdttræsfliser, og hele løsningen lever til fulde op til mine forventninger. Vi har nu en dejlig overetage med gulvvarme, der sikrer et ensartet og behageligt indeklima”, slutter Sabrina Lassen.

 Til mange gulvbelægninger

NOVOPAN KLIMAGULV er et solidt underlag for lamelparket eller parketstave, gulvtæppe, vinyl eller linoleum. I almindelige beboelsesrum er KLIMAGULV endvidere velegnet til undergulv for klinkebelægning.

Kontakter


Margit Degn

Afdelingsleder
NOVOPAN TRÆINDUSTRI A/S
md@no******** Vis...
89 74****** Vis...

Emner


Hus og Have


Novopan Klimagulv private
Hent | 0,04 MB | .doc

Gulvvarme parket
Det færdige gulv udlægges hurtigt på gulvpap direkte oven på NOVOPAN KLIMAGULV.
Hent | 3,53 MB | 3456 x 5184 | .jpg

Gulvvarme slanger
Varmeslangerne presses nemt ned i sporene i NOVOPAN KLIMAGULV.
Hent | 2,61 MB | 3456 x 5184 | .jpg

Gulvvarme tagetage
Sabrina Lassen valgte NOVOPAN KLIMAGULV til vandbaseret gulvvarme på den nye overetage i huset – et stærkt og energieffektivt alternativ til traditionelt støbt betondæk.
Hent | 1,76 MB | 3513 x 4843 | .jpg

Zip og hent alle filer