PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/nordisk-mesterskab-i-stihl-timbersports-9-10-juni-2012-i-roskilde-13699

Nordisk Mesterskab i STIHL TIMBERSPORTS 9-10 juni 2012 i Roskilde

Pressemeddelelse juni 1, 2012 Livsstil

Den 9-10 juni 2012 afgøres det Nordiske Mesterskab i STIHL® TIMBERSPORTS® på Roskilde Dyrskuet. Atleter fra hele Norden skal kæmpe om hvem der har mest smidighed, råstyrke og præcision med økse og motorsav. De som går videre skal kæmpe mod de 100 internationelle atleter fra 23 nationer som samles i Lillehammer, Norge i september for at kæmpe om Verdensmester titlen.

STIHL Timbersports 2

Meget prestige og ære står på spil når det Nordiske Mesterskab 2012 skal afgøres i Stihl Timbersport til juni. Det hele løber af stablen på Roskilde Dyrskuet og man regner med 100 000 besøgende.Mesterskabet indeholder discipliner med økse, håndsav, motorsav og på hurtigst mulig tid skal Timbersport-eliten hugge, save og kappe tømmerstokke.

– Den danske deltager Preben Palsgaard er Nordens mest vindende atlet og med størst erfarenhed indenfor Stihl Timbersport. Han kommer til at blive den største udfordring for  de svenske og norske konkurrenter, siger Rene Gjølander, Stihl Timbersport koordinator i Danmark. 

Stihl Timbersport lokker millioner af tv-kiggere verden over når Verdensmesterskaberne går af stablen hvert år. Mesterskaberne som nu skal afvikles her i Norden håber vi vil kickstarte Stihl Timbersportsom en ny sport i Norden. Sporten er idag i en begyndende vækst og mange skovskoler i Norden har den da også på programmet og mange unge finder her mulighed for at kombinere råstyrke, præcision og smidighed.

 De nordiske atleter der skal kæmpe på Roskilde Dyrskue er; Preben Palsgaard (DK), Brian Palsgaard (DK), Daniel Andersson (SVE) Calle Svadling (SVE), Hans-Ove Hansson (SVE), Ole Ivar Lierhagen (NO) og Ole Harald Kveseth (NO).

Se mere om Stihl Timbersport på følgende adresse:

Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=s3Yar-7sKfo&feature=related 

Ønsker du mere information vedr.Nordisk Mesterskab i Roskilde, kontakt:

René Gjølander – 36860507 – [email protected]

For mere information vedr. Verdensmesterskabet, kontakt:

Gunilla Andersson, STIHL® TIMBERSPORTS®

Tfn: 070-191 90 21, e-post: [email protected]

------------------------------------------------------------------------------ 

Seks discipliner er grundlaget for STIHL® TIMBERSPORTS® SERIES

STIHL® TIMBERSPORTS® SERIES består af seks discipliner, tre med økse og tre med sav. Det gælder for atleterne at klare både Springboard, Stihl Stock Saw, Standing Block Chop, Single Buck, Underhand Chop og Hot Saw. I centrum for disse teknisk set krævende discipliner står atleterne og deres redskaber samt naturligvis materialet træ. I disciplinen Hot Saw arbejder atleterne med en ekstrem effektstærk og næsten 30 kilo tung og hidsig Hot Saw. Målet er, at så hurtig som muligt at save 3 træskiver i en bestemt størrelse. Den store opgave: at beherske styrken i den vilde 60 hk stærke motorsav.

Få din billet til Verdensmesterskabet i STIHL® TIMBERSPORTS® SERIES ved at købe den på www.bilettservice.no, eller på pladsen. Prisen er 100 NOK plus serviceomkostninger.

Mere information samt billede- og videomateriale findes på

www.stihl-timbersports.de eller på  mediaportalen media.stihl-timbersports.com

STIHL® TIMBERSPORTS® er et registreret varemærke under ANDREAS STIHL AG & Co. KG.
Mere information findes på www.stihl-timbersports.de/marke

.

Kontakter


Emner


Livsstil